5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

25.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová si zajistila výhru v góly nabitém prvním poločase


Branky


11. P. Janda , 23. R. Nečas , 29. P. Janda , 39. M. Jirouš , 85. M. Polodna
0

Jihočeši potvrdili roli favorita a už v prvním dějství rozhodli, že všechny body zůstanou doma. Dvakrát se trefil exligista Janda, Satrapa má další čisté konto. Jedinou kaňkou na vítězství Čížové je zranění kapitána Helda, který musel odstoupit těsně před pauzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížovská pohoda

Anglický týden zahájili hráči vedoucího celku Divize A, Sokolu Čížová, střetnutím se sedlčanským Tatranem. Po skvělém prvním poločase bylo rozhodnuto, domácí si vytvořili čtyřgólový náskok, který už pomalu nešel pustit.

 

Koncert produktivity a efektivity rozjel nejlepší hráč zápasu Petr Janda v 11. minutě a o dvanáct minut později na něj navázal Radim Nečas. Uplynulo jen dalších pár chvil a na světelné tabuli už u Čížové zářila trojka, postaral se o ni svým druhým gólem v utkání Petr Janda.

 

Pozadu nechtěl zůstat ani nejlepší střelec Divize A Martin Jirouš, který ve 39. minutě překonal Glogara v bráně Středočechů počtvrté. Jedinou vadou na pohodovém poločasu Sokolů bylo zranění kapitána Helda, jenž odešel sto dvacet vteřin po Jiroušově trefě. Jak po utkání přiznal vedoucí domácího mužstva Vladimír Vávra, nad Heldovým startem ve středeční dohrávce v Jankově visí velký otazník.

Nebyl důvod někam spěchat

Po změně stran se zápas v podstatě už jen dohrával. Jihočeši se nikam nehnali a sedlčanské nájezdníky do žádných šancí nepouštěli. Pět minut před koncem zápasu stanovil konečnou podobu skóre další bývalý ligový plejer v řadách Čížové Michal Polodna, když popáté překonal Glogara.

 

Sokolové si tak udrželi jednobodový náskok na Motorlet a ve středu ho mohou navýšit, pokud uspějí v Precis aréně, kde je bude čekat o záchranu bojující Jankov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Dali jsme rychlé góly. Ve třicáté minutě jsme vedli už 3:0, to rozhodlo. Zápas se už pak víceméně dohrával. Kvůli zranění odstoupil Held, zatím nevíme, jak to bude vypadat, jestli pojede do Jankova, nebo ne. Nejlepším hráčem byl Janda.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „První poločas nám nevyšel, brzy jsme prohrávali už 3:0. Soupeř proměnil každou šanci, kterou měl, v tom je jeho síla. O pauze jsme si řekli, že zkusíme s utkáním ještě něco udělat, ale k vyloženým šancím jsme se nedostali. Špatný zápas jsme neodehráli, výsledek je krutý.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Novák [-] , M. Held [-] (41. T. Janoch [-] ) , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , P. Janda [-] (76. F. Zikmund [-] )

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] (80. K. Kvěch [-] ) , J. Repetný [-] , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] , M. Dvořák [-] (75. J. Čejda [-] ) , M. Hájek [-] , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] , T. Senft [-] (80. M. Sirotek [-] )

ŽK: 71. L. Dvořák - 53. J. Vystyd .
Hráči zápasu: P. Janda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Brychta Ondřej - KVAČEK Jan, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.