Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 10:15

24.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

6.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

FOTO: Mošna zachránil Admiru od bodové ztráty se Sušicí


Branky


6. M. Paťha , 16. J. Mošna , 79. J. Mošna , 85. J. Kurek , 89. M. Fric - 52. M. Vrhel , 58. J. Szedmák
0

Sympatický výkon předvedli v Praze hráči Sušice, kteří po přestávce smazali dvougólový náskok Admiry a nebyli daleko ani od vedení. Především díky Jiřímu Mošnovi se ale favorit dočkal povinné výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra na jednu bránu, až na výjimky

Těžký zápas v Kobylisích čekal sušické fotbalisty, kteří v posledním kole získali své první divizní body v sezóně. Admira hned od prvních minut prokazovala svou sílu a Západočechy zamkla kolem jejich pokutového území.

 

Velmi brzy se také dočkala úvodního gólu, v 6. minutě se trefil Marek Paťha a určil ráz dalšího vývoje zápasu. Za chvíli mohl domácí tým přidat druhou trefu, po Zahálkově trestném kopu však hlavičkoval jeden z jeho spoluhráčů těsně vedle tyče.

 

Zahrozit dokázali ovšem také hosté. Po pravé straně utekl Vrhel a brankář Víšek se musel činit, aby nepustil míč za svá záda. Dorážka Vargovi už nesedla. Admira takřka okamžitě odpověděla také povedenou ranou a sušický Gill musel hbitě na zem.

 

Na konci 16. minuty zvýšili domácí své vedení. Prudkému centru zleva nedokázali obránci Sušice zabránit v tom, aby se dostal až k Jiřímu Mošnovi, a záložník Admiry už jen nastavil nohu. Po druhém gólu se Pražané zklidnili a tempo hry až do konce prvního poločasu trochu opadlo.

Pražské starosti

Po změně stran domácí znovu ožili a bylo vidět, že přestávková rozmluva trenéra Tichaie asi nebyla zrovna klidná a plná chvály. I to však neochránilo Admiru od inkasování v 52. minutě. Na centr z pravé strany si vyskočil Miroslav Vrhel a prudkou hlavičkou dal outsiderovi naději!

 

Za dalších pár okamžiků přišel vyrovnávací gól Sušice. Za hranicí vápna se ke střele odhodlal Jakub Szedmák a míč zaplul přesně do dolního růžku Víškovy klece! Skvělý nástup Západočechů do druhého poločasu! O chvilku později si mohla vzít Admira vedení zpět, ale Gill vytasil skvělý zákrok.

 

Domácí na překvapivý vývoj druhého poločasu zareagovali nasazením Nádeníčka, který nahradil Pavlatu. Ani to však Pražanům nepomohlo. Naopak Západočeši mohli obrat dokonat v 72. minutě, když rozjeli pěkný brejk, na jehož konci pálil znovu Szedmák, domácí obrana ale stačila střelu zablokovat.

 

Admira postupem času prokazovala svou kvalitu a natlačila se před pokutové území Sušice. Po jednom faulu měl z hranice vápna dobrou šanci expert na přímé kopy Zahálka, jenže ve spolupráci s jedním ze spoluhráčů neuspěl.

 

V 79. minutě se už zadařilo Jiřímu Mošnovi. Ten využil vysunutého Gilla a krásným lobem z velkého vápna poslal favorita znovu o krok napřed! Ještě veseleji bylo v Praze v 85. minutě. To Nádeníček poslal míč pěkně na Jiřího Kurka, který propálil Gilla a domácí si mohli zhluboka oddychnout!

 

Odevzdané hosty pak ještě dorazil Michal Fric, který byl na hřišti snad dvacet vteřin. Po Mošnově přihrávce však nemohl jinak než skórovat. Ač Sušice sympaticky kousala, na kvalitu pražského celku nakonec neměla.



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sušice odehrála velice kvalitní partii s favorizovaným soupeřem na perfektně připraveném hřišti. Bohužel naši fotbalisté začali hrát až po dvou inkasovaných gólech v první čtvrthodině. Přesto ale od 50. minuty dostali domácí pod velký tlak a na hřišti kombinačně dominovali. Vše vyústilo v zasloužené vyrovnání. Nejprve se hlavou prosadil Vrhel. Vzápětí pak z dálky napřáhl Szedmák a bylo vyrovnáno. Domácí Admira se však nadechla k úpornému finiši. V 79., 85. a 89. minutě vstřelila tři branky a o výsledku bylo rozhodnuto.“



Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - J. Šimek [-] (83. J. Michálek [-] ) , T. Pavlata [-] (59. B. Nádeníček [-] ) , M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , T. Majer [-] (88. M. Fric [-] ) , J. Kurek [9.0] (87. J. Šmidrkal [-] ) , O. Vosický [-] , J. Mošna [10.0] , M. Paťha [8.0] (89. J. Panýrek [-] ) , O. Herc [-]


ŽK: 82. J. Kysilka .
Hráči zápasu: J. Mošna .
Počet diváků: 233. Rozhodčí: Kouba Štěpán - BABKA Ondřej, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.