4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 10:15

23.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Motorlet si poradil s Dobříší a dál dotírá na čelo


Branky


10. J. Sodoma , 57. O. Měska , 68. J. Hájek , 75. R. Procházka (vl.)
0

Skóre utkání otevřel v 10. minutě Sodoma, na další příspěvky si 168 diváků muselo počkat do druhé půle. V ní se trefili Měska s Hájkem a konečnou podobu skóre stanovil vlastní brankou hostující Procházka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečný Sodoma

Na půdu pražského týmu neodjeli dobříšští hráči určitě v roli favorita, tím spíše, že kromě dlouhodobé absence Dorta chyběli i další čtyři hráči. Utkání bylo v poli překvapivě vyrovnané, avšak domácí své příležitosti využili, zatímco hosté si je ani nevytvořili a ojedinělé střely ze střední vzdálenosti končily většinou daleko mimo branku.

 

První příležitost měl po Šrainově rohovém kopu M. Puchmajer, ale hlavou míč minul. To Motorlet hned svou úvodní šanci v 10. minutě využil. Obránci nechali vystřelit Hájka, Weber sice míč vyrazil, ale zcela volný Jiří Sodoma snadno míč dorazil do branky.

 

Domácí to uklidnilo a začali ostřelovat dobříšskou branku. Aktivní byl hlavně Sodoma a jeho několik střel mířilo těsně vedle hostující svatyně. Nejnebezpečnější však byl pokus Lukiče, který Sodoma tečoval těsně nad břevno. Po dvaceti minutách však převzali překvapivě iniciativu hosté, ale jedinou šancí byl pokus Talůžka zblízka do gólmana. V závěru první půle Šrain zachránil skluzem před Pyškem.

Jinonická dominance

Druhý poločas měl podobný průběh. Oba týmy ve středu hřiště sice přesně kombinovaly, avšak před brankami byli nebezpečnější jedině domácí. Hned v úvodu zabránil brance Talůžek, ale v 57. minutě se uvolnil Hájek, přihrál Ondřeji Měskovi a ten z hranice pokutového území střelou k tyči zvýšil na 2:0.

 

V 68. minutě se prodral podél brankové čáry Laušman a zpětnou přihrávku dorazil potřetí do branky Jakub Hájek. Za sedm minut si střílený centr Laušmana srazil do vlastní sítě Radek Procházka. Pak teprve přišla jediná větší šance hostů. Po přímém volném kopu Rychlíka tvrdě hlavičkoval Talůžek, ale brankář Foferka stačil míč vyrazit na roh. V závěru ještě těsně vedle brány střílel Zdichynec a Weber pádem pod nohy zlikvidoval možnost Laušmana.

 

Zdroj: Oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník J. Sodoma: „Do zápasu jsme vstoupili aktivně, prvních patnáct minut jsme si vytvořili velký tlak. Vstřelili jsme jednu branku a mohli jsme přidat i další a mohlo být po zápase. To se bohužel nestalo, a tak se poté osmělila i Dobříš, začala být více na balónu, sbírala všechny odražené míče. Zmáčkla nás, měla i střely a závary. Ty jsme přežili a ve druhém poločase přidali druhou branku, která nás uklidnila. Pak nám už Dobříš ani nekladla odpor a přidali jsme další dva góly. Jsme rádi za vítězství, zase jsme se dotáhli na Čížovou a Karlovy Vary. Tomáš Foferka byl jistotou v bráně, Jakub Hájek jako klasicky odpracoval zápas a nic nevypustil, Honza Rajnoch si řídil obranu.“

MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík: „Ve vyrovnaném průběhu rozhodlo proměňování šancí.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - T. Lukič [-] (67. V. Kotrba [-] ) , J. Rajnoch [-] , M. Klein [-] , O. Měska [-] (73. S. Zdichynec [-] ) , J. Hájek [-] , Z. Koukal [-] (63. V. Laušman [-] ) , J. Sodoma [-] (82. Š. Hájek [-] ) , J. Pyšek [-] , M. Podzemský [-] , L. Kučera [-] (59. J. Karbulka [-] )

MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Procházka [-] , A. Petrlík [-] (85. J. Horáček [-] ) , R. Talůžek [-] (78. M. Čálek [-] ) , J. Rychlík [-] - V. Šrain [-] , M. Obdržal [-] , M. Pjaták [-] (67. J. Karas [-] ) , O. Puchmajer [-] - P. Junek [-] , M. Puchmajer [-] -

ŽK: 56. M. Podzemský - 73. R. Talůžek .
Hráči zápasu: T. Foferka , J. Hájek , J. Rajnoch .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - TRYZNA Lukáš, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.