0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

22.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová poprvé doma ztratila body, Motorlet se přiblížil čelu tabulky!


Branky


0

Jediný gól padl ve šlágru kola mezi Čížovou a Motorletem, a to už v páté minutě. Z domácího tábora však nešly pozitivní ohlasy směrem k trojici rozhodčích, kteří měli dle Jihočechů prsty hned v několika sporných situacích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měskova rozhodující trefa

Do jednoho z klíčových duelů jara pro boje o příčky nejvyšší vstoupili mnohem lépe fotbalisté Motorletu. Už v 5. minutě se totiž dostal k dorážce Ondřej Měska a poslal Pražany do vedení! Hosté i nadále ovládali především střed pole a Čížová se velmi těžko dostávala na dostřel Foferkovy klece.

 

Trochu vzruchu tak přinesl alespoň rohový kop Jandy, po kterém se do zakončení drali hned dva hráči v zelenobílém, ani jeden z nich však na míč nedosáhl. Standardní situace se s prvním poločase zdály jako jediná zbraň Sokolů, jenže prosadit se proti Rajnochovi nebo Kleinovi bylo pro Jirouše a spol. velmi složité.

 

Navýšit vedení svého týmu mohl v 36. minutě Kučera, který se napřáhl z dobrých třiadvaceti metrů a pořádně protáhl Satrapu v bráně Čížové! O minutu později se řítil do rozhozené obrany hostů Janda, skvělým skluzem ho však o možnost střely připravil Podzemský.

 

Když se neujal žádný z rohových kopů Jihočechů, při kterých musel zasahovat výtečný Foferka, ani Jiroušův přímý kop z nějakých dvaadvaceti metrů, odnesl si Motorlet do kabin jednogólový náskok.

Defenziva Motorletu nepovolila

Začátek druhého dějství se nesl ve znamení platonického tlaku Čížové. Motorlet se zatáhl více do obrany a dlouhé minuty nepouštěl svého soupeře k ničemu. Pak však měli Jihočeši v rozmezí dvou minut dvě velké šance – nejprve zachránilo Foferku břevno a poté zase nebyla mířidla domácích přesná!

 

Jinoničtí zahrozili v 66. minutě. Po brejku, a možnému hraní rukou jednoho z domácích obránců, se ke střele z hranice vápna odhodlal Hájek a Satrapa vytlačil míč očima mimo tři tyče. S přibývajícími minutami se na kopačky domácích vkradla nervozita a nebezpečné protiútoky Motorletu přibývaly, po jednom z nich pálil Koukal příliš slabě.

 

Ani v posledních minutách se Čížové nepodařilo vyvinout na svého soupeře dostatečný tlak, aby skvěle fungující defenziva Motorletu povolila. Klíčové utkání tak Motorlet zvládl a jako první tým sezóny 2016/2017 obral Jihočechy o body na jejich stadionu!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Zápas nám nevyšel. Dostali jsme brzy gól a zbytek utkání ovlivnil také rozhodčí. Neodpískal penaltu, pak i pomezní zastavovali hru, otáčeli auty, rohy. Podle mě neuvěřitelný skandál. Podíváme se na video a budeme moudřejší. Na rozhodčí si nejsem zvyklý stěžovat, ale toto byl skandál.“

FK Motorlet Praha, s.r.o.
Trenér M. Poustka: „I když hrála dvě mužstva z popředí tabulky a mužstva, která se chtějí prezentovat dobrým herním projevem na fotbalových věcech, podmínky hrací plochy toto neumožnily. Malé hřiště, nekvalitní trávník a počasí zapříčinily, že se fotbal pro oko diváka nehrál. Soupeř si vypracoval určitý tlak především díky spoustě standardních situací, které jsme mu umožnili. My jsme hráli na rychlé protiútoky a z jednoho takového jsme už v páté minutě dali rozhodující branku celého zápasu. Klukům musím poděkovat za spolehlivý a zodpovědný výkon, soupeře jsme prakticky do vážnější situace nepustili především dobrou hrou v defenzivě. Kromě gólu jsme si naopak vytvořili další dvě tři příležitosti, které volaly po zvýšení skóre. Po dlouhé době jsme podali kolektivní výkon, dík si zaslouží celý tým. Nicméně vyzdvihnu Jakuba Hájka, kterému utkání i terén sedly vzhledem k jeho nižšímu těžišti. Zahráli ale dobře i Foferka, oba stopeři, Podzemský měl klíčový zákrok při brejku Jandy. Rozhodčí pískal rovinu, jak má normálně být. Domácí hráči byli rozhození a hádali se i mezi sebou. Doufám, že jsme ještě neřekli poslední slovo a o postup zabojujeme. Každý zápas je o nás jako play off, o bytí a nebytí.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Novák [-] , M. Held [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] (82. F. Zikmund [-] ) , P. Janda [-]

FK Motorlet Praha, s.r.o.
T. Foferka [-] - T. Lukič [-] , J. Rajnoch [-] , M. Klein [-] , O. Měska [-] (77. V. Kotrba [-] ) , J. Hájek [-] , Z. Koukal [-] (85. J. Karbulka [-] ) , J. Sodoma [-] (90. V. Laušman [-] ) , J. Pyšek [-] (87. N. Salašovič [-] ) , M. Podzemský [-] , L. Kučera [-]

ŽK: 28. R. Nečas , 84. D. Novák , 88. P. Janda , 88. M. Jirouš - 55. T. Lukič , 70. O. Měska , 82. L. Kučera .
Hráči zápasu: J. Hájek , M. Klein .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štefan Michal - MACHÝČEK Lukáš, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.