2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš otočila utkání s Roudným a získala cenné tři body


Branky


0

Boj o záchranu v Divizi A se zamotává a Dobříšští pro ni udělali veledůležitý krok. Před zraky čtyř stovek diváků zvládli zápas s Roudným, i když po prvním poločase prohrávali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudenská dominance

Sousedé z tabulky se stejným počtem bodů se utkali v dalším kole Fortuna divize skupiny A. Domácí nastoupili bez tradičních opor Talůžka a Dorta. Celé utkání přineslo oboustranně bojovný výkon a o důležitém vítězství dobříšských fotbalistů rozhodlo větší nasazení a vůle po vítězství ve druhém poločase. I když kombinačních akcí i šancí bylo k vidění poskrovnu, oba góly Dobříše však byly výstavní.

 

Hosté se mohli ujmout vedení hned v úvodu, avšak Růžička zblízka překopl bránu. I dál byli hráči z jihu Čech nebezpečnější, ale šance nepřicházely ani na jedné straně. U domácích se dostal do dobré příležitosti po centru Maryšky Procházka, avšak brankář Hřebejk byl na místě. První branka zápasu padla v 34. minutě. David Růžička dostal ideální přihrávku „do uličky“ a prostřelil Šedivého. Do konce první části hry měli hosté ještě dvě možnosti. O. Otepka nastřelil břevno a v závěru Šedivý vykryl hlavičku Píši.

Domácí otočka

Do druhé půle nastoupili domácí „nažhavení“, a to se začalo projevovat i na hře. První možnost měli sice ještě hosté, avšak hlavičkující Růžička mířil vedle. Na druhé straně se pokoušel po autovém hodu Maryšky o nůžky Liška, ale trefil jen brankáře. V 65. minutě se domácí příznivci dočkali. Junek unikl po pravé straně a jeho centr z brankové čáry poslal Štěpán Maryška rybičkou hlavou do sítě.

 

O chvíli později téměř v identické situaci poslal centr před branku tentokráte Pjaták a Maryška hlavičkoval těsně nad bránu. Obě mužstva se snažila o rozhodující gól. Po zmatku před domácím gólmanem odkopával v nouzi Rychlík, avšak v závěru se dobříšští hráči dočkali vytouženého gólu. Nejprve Maryškovu střelu z úhlu stačil brankář srazit na roh a po jeho zahrání se míč vrátil k Václavu Šrainovi, který z hranice velkého vápna poslal krásný „padáček“ pod břevno. Definitivně mohl rozhodnout Obdržal, zasáhl však jen břevno. V nastaveném čase mohl nakonec vyrovnat Píša, avšak jeho hlavičku zachytil reflexivním zákrokem Šedivý.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík: „Řekli jsme s M. Šrainem, že i když nastupujeme bez dvou klíčových hráčů, nesmíme nad tím přemýšlet a musíme se snažit bojovat o každý míč. V první půli byl náš výkon spíše mdlý a ustrašený, po přestávce jsme přidali na důrazu a bojovnosti. Bojovnost, to je to, co rozhodlo o dnešním vítězství. I když jsme amatérský tým, musíme se chovat profesionálně, odpovědně a dát do hry celé srdce. To jsme předvedli ve druhé půli a vyplatilo se to.“

TJ Malše Roudné
Trenér R. Otepka: „Zápas jsme nezvládli výsledkově, znovu šlo o dva rozdílné poločasy. První byl z naší strany kvalitní, kdy jsme se dostali i do vedení. O přestávce jsme si říkali, že nebudeme polevovat z aktivity a někam zalézat, věděli jsme, že na nás domácí určitě vlétnou. Ale bohužel. Soupeř nás jednoduchou hrou, to znamená nakopávanými míči a dlouhými auty do vápna, dostal pod tlak a dvakrát jsme chybovali. Jedeme zase s prázdnou, bylo na klucích vidět, že cítí už i tlak, že nám to bodově nevychází. Sami jsme se do této situace dostali a sami se z ní musíme vyhrabat. Věřím, že další zápas doma zvládneme.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - D. Pokorný [-] , A. Petrlík [-] (46. M. Pjaták [-] ) , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] - V. Šrain [-] , M. Obdržal [-] , R. Procházka [-] , M. Puchmajer [-] - Š. Maryška [-] (90. M. Čálek [-] ) , P. Junek [-] (78. O. Puchmajer [-] ) -

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - D. Lerch [-] , M. Markytán [-] , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (87. F. Budín [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , L. Vávra [-] (81. M. Bartoš [-] ) , J. Vogl [-]

ŽK: 7. Š. Maryška .
Hráči zápasu: V. Šrain .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Cihlář Jan - SIMBARTL Václav, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.