0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

20.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavojáci překvapili a vyloupili Klatovy


Branky


0

Klatovští nenavázali na předchozí jarní výhry, kdy přehráli i Admiru nebo Karlovy Vary, a doma padli s českokrumlovským celkem. O osudu utkání rozhodla už pátá minuta, ve které se trefil hostující Kabele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kabele zaskočil obranu

V Klatovech se utkaly dva týmy, které vstoupily do jarní části velmi dobře a získaly už pěknou řádku bodů. Klatovští dokonce dosud neztratili ještě ani bod a v prvních týdnech druhé poloviny této sezóny dokázali porazit takové týmy jako Admiru Praha nebo Karlovy Vary!

 

Do zápasu vkročili hráči Slavoje uvolněně a na jejich projevu to bylo znát. Klatovské zaskočili už v 5. minutě zápasu, když Jakub Kabele nacentroval míč do vápna a jeden z bránících hráčů si míč ztečoval do vlastní sítě, gólman Rojík byl bezmocný.

 

Také zbytek prvního dějství ovládli jihočeští fotbalisté. Hned třikrát šli dokonce sami na bránu, ale ve všech třech případech je zradila koncovka. Zaskočení Západočeši se za celý poločas v podstatě nezmohli na ohrožení Votýpkovi klece.

Neprůstřelný Votýpka

Mladý brankář Českého Krumlova byl mnohem více v pohotovosti po změně stran, kdy se hrálo už jen na jednu bránu. Klatovští svého soupeře zatlačili a snažili se o vyrovnání, Votýpkova klec však pro ně byla zakletá, dvakrát zachránila Jihočechy branková konstrukce. Nepomohla jim ani zvýšená agresivita, která je pro klatovský fotbal typická.

 

Slavojáci tak získali veledůležité tři body a posunuli se v tabulce minimálně před Ostrov. Klatovy před sebe naopak pustily Aritmu i Doubravku a klesly na sedmé místo Divize A.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Za druhou půlku se nemusíme stydět, byla odmakaná a chybělo nám trochu štěstíčka… Možná jsme si prohrát nezasloužili, ale přesto soupeři gratulujeme k zisku třech bodů.“

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Do zápasu s Klatovy jsme šli s vůlí a odhodláním překvapit. Věděli jsme, že soupeř je hodně kvalitní a na jaře podává dobré výkony. I přes pár vynucených změn v sestavě jsme od začátku hráli svoji hru a podařilo se nám dát brzký gól. Soupeř byl hodně ofenzivní, ale zároveň nás nechával často jít do brejků. Mohli jsme v pohodě zvýšit náskok klidně i na tři branky. Druhá půle byla z naší strany hodně pasivní, přesto jsme i s trochou štěstí vedení udrželi a užili si velkou radost z vítězství na poli favorita.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] (71. V. Kaas [-] ) , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] (80. P. Rybák [-] ) , I. Vojtko [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , L. Krásný [-] , D. Žáček [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Votýpka [-] - D. Tůma [-] (76. M. Neckář [-] ) , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Carda [-] , J. Wagner [-] , M. Babka [-] , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , F. Persán [-]

Hráči zápasu: J. Kabele , M. Votýpka .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Leška Martin - HÁDEK Jaroslav, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.