Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Smékal ve druhém poločase sestřelil Ostrov


Branky


0

Bezbrankové skóre bylo na ukazateli skóre až do 66. minuty, pak se ale předvedl jankovský střelec Tomáš Smékal, za deset minut slavil svou druhou trefu a o osudu zápasu bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vítězném utkání s poslední Sušicí dostali poprvé na jaře příležitost v základní sestavě Jankova Jirkovský, Šebelka a Voráček. Možná trochu překvapivě se tak nedostalo na Sedlice s Kollárem, kteří začali zápas na lavičce náhradníků. Změny v sestavě na hře Jankova znát nebyly a právě jeden z noviců Lukáš Voráček měl po několika vteřinách na noze první branku utkání.

 

Tomáš Smékal vybojoval v pokutovém území míč, přihrál Lukáši Voráčkovi, jenž se kličkou vyhnul protihráči a v 23. vteřině měl první gól zápasu na své kopačce. Ke smůle hostujícího celku však trefil prostor gólmana Michala Sütta, který si záhy po úvodním hvizdu připsal první skvělý zákrok. Nedlouho na to zkoušel štěstí Tomáš Smékal, ale branku Ostrova přestřelil, podobně jako zhruba po dvaceti minutách hry František Lošek po standardní situaci Jankova. Hosté působili o něco aktivněji, avšak ani domácí nechtěli zůstat pozadu. Na více než střelu Jakuba Duška, se kterou si Aleš Pavelec nadvakrát poradil, se vítěz Karlovarského přeboru nezmohl.

 

Aktivitu Jankova dokumentoval před poločasem Vojtěch Bürger, který na pravé straně vybojoval míč, sám si došel do střelecké pozice a vypálil. Jeho střelu ještě tečoval jeden z domácích hráčů a Michal Süttö musel vynaložit velké úsilí, aby balón vyškrábl na rohový kop. V posledních minutách prvního poločasu se přeci jen probudili také fotbalisté v modrých dresech a soupeře z jihu Čech přimáčkli před vlastní pokutové území. Jenže výraznější šance z toho nevyplynula a po úvodní pětačtyřicetiminutovce tak svítilo na moderní tabuli bezbrankové skóre.

 

Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil. Lehce aktivnější a hladovější po úspěchu byli hosté, jenže gólovku si vypravovali domácí. Po akci středem hřiště, kde dostali ostrovští až příliš volného prostoru, se do jasné gólové příležitosti dostal Jan Tolar, ovšem v zakončení absolutně selhal a hostující branku zblízka minul. Toho využil Jankov a první trefu v zápase vzal na svá bedra. Jmenovitě Tomáš Smékal, který v 66.minutě dostal přihrávku od Patrika Sedlice, ustál souboj s Danielem Horváthem a takovým "šmudlou" zařídil svým barvám vedení - 0:1.

 

A v 77.minutě ho opět Tomáš Smékal navýšil. Na pravé straně dostal přihrávku od Jana Šebelky, rychlostně se dostal před bránícího Lišku a nekompromisní dělovkou z úhlu propálil Sütta - 0:2. Nažhavení hosté už zvrat v zápase nepřipustili, sami mohli dokonce ještě dvakrát skórovat. V 87.minutě to lišácky z dálky zkoušel Martin Kollár. Všiml si vyběhnutého Sütta a rozhodl se ho přelobovat. Domácí gólman však prokázal rychlé nohy a s pomocí břevna hrozící nebezpečí uhasil. V nastaveném čase mohl přidat třetí gól Jankova Patrik Sedlic, ale jeho zakončení, které jen těsně minulo domácí svatyni, nic na obrovské jankovské radosti nepokazilo! 

 

ZDROJ: http://www.skjankov.cz

 

 

STATISTIKY ZÁPASU

Branky: 66. a 77. Smékal

ŽK 2:0 (J.Horváth, Kobera)

Střely na branku: 3:6

Střely mimo: 4:5

Rohy: 4:7

Diváci: 141 dle zápisu rozhodčího (321 diváků hlášeno v Ostrově)

Rozhodčí: Cihlář František - Kastl Jan, Hányš Martin, delegát Doubek Petr

Nejlepší hráči: Novotný - Lošek, Popelka

 

Sestavy:

FK Ostrov: Süttö - Horváth D., Liška, Tolar, Rašman, Vrba (66. Pachta), Kobera, Horváth J., Novotný, Dušek 

SK Jankov: Pavelec - Jirkovský, Lošek, Popelka, Zajíc - Bürger, Maršán (83. Kollár), Voráček (62. Sedlic), Mužík (85. Beránek) - Šebelka (80. Rytíř) - Smékal (90. Maurer)



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Ivo Čech (trenér): „V zápase v Ostrově jsme chtěli bodovat, aby nám domácí neodskočili. Cílem bylo začít aktivně už na útočné polovině, být disciplinovaní, trpěliví a zodpovědní dozadu, neboť domácí mají podle mého názoru větší kvalitu ve hře dopředu. Kluci splnili téměř vše, jen bylo ještě zbytečně moc standardních situací u našeho pokutového území. Vyhráli jsme myslím zaslouženě, šanci dostali od začátku zase další hráči, takže spokojenost, byl to povedený, a náročný víkend, užili jsme si to společně i poté v K.Varech, to k tomu patří. Čekají nás nyní dva domácí zápasy, Motorlet a Sedlčany, a určitě bychom rádi bodově navázali na předchozí utkání, uvidíme. Mimo hru stále zůstávají obránci Fajtl, Kroneisl a Pancíř.“



Sestavy


FK Ostrov, z.s.
M. Süttö [-] - J. Dušek [-] , O. Nýber [-] , J. Tolar [-] , J. Vrba [-] (66. J. Pachta [-] ) , D. Horvát [-] , M. Novotný [-] , J. Horváth [-] , J. Liška [-] , M. Kobera [-] , M. Rašman [-]

SK Jankov
A. Pavelec [-] - F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] , V. Jirkovský [-] - R. Mužík [-] (85. P. Beránek [-] ) , L. Voráček [-] (62. P. Sedlic [-] ) , D. Maršán [-] (83. M. Kollár [-] ) , V. Bürger [-] - J. Šebelka [-] (80. M. Rytíř [-] ) , T. Smékal [-] (90. M. Maurer [-] )

ŽK: 26. J. Horváth , 85. M. Kobera .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: Cihlář František - KASTL Jan, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.