FOTO: Sodoma znovu zničil Ostrov čtyřmi góly!


Branky


0

Tomu se říká produktivita. Za dva vzájemné zápasy s Ostrovem si útočník Jiří Sodoma připsal celkem osm branek! Tentokrát to však neměl tak jednoduché, hosté předvedli solidní výkon a o body se v podstatě připravili sami individuálními chybami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dva pro Sodomu

Do zápasu v Jinonicích vkročili hostující fotbalisté velmi aktivně a favoritovi z Prahy byli naprosto vyrovnaným soupeřem. Jenže je znovu srazily individuální chyby, jako tomu bylo v 19. minutě. Pachta špatně rozehrál na Duška, Motorlet se vrhl do útoku a po centru do vápna se prosadil Jiří Sodoma.

 

Se vstřeleným úvodním gólem se domácí uklidnili a drželi se více na balónu. Po odehraných třiceti minutách se jim navíc podařilo vstřelit další gól. Nakopnutý balón se odrazil od tyče přímo k Jiřímu Sodomovi a ten se mohl znovu radovat! Zbytek prvního dějství se odehrál mezi vápny, kde se Ostrovští marně snažili nahánět sebevědomé Pražany, kteří je v podstatě nepustili k míči.

Divočina se šťastným koncem pro domácí

Také vstup do druhého poločasu se však povedl hostům z Karlovarského kraje a díky dvěma rychlým direktům se jim navíc podařilo srovnat na 2:2! Nejprve se trefil Jakub Dušek po Vrbově přihrávce, aby se za dvě minuty znovu uvolnil Vrba a přetáhl míč na Nýbera, který přehodil vyběhnuvšího gólmana Foferku a daroval gól Milanovi Novotnému.

 

Jinonické aktivní hosté naprosto zaskočili a domácí mužstvo mělo plné ruce a nohy práce, aby nedostalo další branku. Tato pasáž zápasu však trvala pouhých šest minut, protože Ostrov vyrobil další minelu a pykal za ni. Liška nedůsledně pokryl hlavního kata Ostrovských a dovolil Jiřímu Sodomovi završit hattrick!

 

Divokou čtvrthodinu druhé půle zakončil domácí Václav Laušman, který v 60. minutě vrátil Motorletu dvougólové vedení poté, co Filák nedokázal odhlavičkovat míč do bezpečí. V samotném závěru se hosté pokusili s výsledkem ještě něco udělat, do otevřené obrany ale vnikl Jiří Sodoma a úspěšným zakončením upravil skóre na konečných 5:2.

 

Útočník Motorletu bude na dvojzápas s Ostrovem vzpomínat určitě v dobrém. V obou utkáních totiž vstřelil po čtyřech brankách! 



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Do zápasu jsme nevstoupili ideálně, nicméně jsme se postupem času srovnali s aktivitou hostí a soupeře přehrávali. Bohužel jsme neproměnili hned první příležitosti ke vstřelení gólu, ale do poločasu dvakrát potrestali soupeřovy chyby. Bohorovně jsme vstoupili do druhého poločasu, inkasovali jsme dva góly po vlastních chybách. Naštěstí jsme kvalitou nedopustili nějaké drama a Ostrovským opět odskočili na dva góly. Fotbal je o chybách, my jsme pět chyb soupeře potrestali, oni potrestali naše dvě chyby. Kromě čtyřgólového Sodomy zahrál slušně Podzemský, jinak to nebylo nějaké exkluzivní podívání. Tři body jsou bezva, ale herně to zdaleka neodpovídá nárokům, které na kluky mám.“

FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Myslím si, že jsme odehráli dost smolný zápas. Tentokrát jsme byli Motorletu důstojným soupeřem. Začátek jsme chytli dobře a i poté, co jsme srovnali na 2:2, tak jsme měli na to, abychom dotáhli zápas alespoň do remízy. Jenže pak jsme po našich individuálních chybách dostali dva góly během dvou minut a bylo rozhodnuto. Škoda. Když už jsme dali dva góly na Motorletu, tak jsme mohli uhrát víc.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fojtík Martin - ŠIMEK Zdeněk, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.