1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby rozhodl jedinou brankou Dolanský


Branky


0

Na těžkém terénu spolu svedli souboj rivalové z Klatov a Rokycan. Jedinou branku zápasu vstřelil David Dolanský a domácí mužstvo je tak na jaře i nadále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukeš ne, Dolanský ano

Až ve třetím kole jarní části Divize A se Klatovští konečně předvedli také na svém domácím stadionu Na Rozvoji. Po dvou vítězstvích v Sedlčanech a pražských Kobylisích přivítali svého okresního rivala z Rokycan, který se zatím trápí, nevstřelil ani branku a namočil se do bojů o záchranu.

 

Začátek utkání nepřinesl podívanou, kterou by si příchozí fanoušci užívali. Fotbal se odehrával ve středu pole a k vidění bylo jen pár rohových kopů, které však měly k brankovým příležitostem opravdu daleko. Až v 21. minutě se mohlo změnit skóre, jenže domácí gólman Rojík skvěle vychytal jednoho z fotbalistů Rokycan, když nohou zasáhl na brankové čáře!

 

Klatovští odpověděli v poslední pětiminutovce. Nejprve dostal míč za Vildova záda Lukeš, gól však nebyl uznán pro ofsajdové postavení klatovského fotbalisty. Domácí se ale i tak do konce poločasu stihli zaradovat. Žáček obloučkem poslal míč za obranu, hrotový útočník Bezděk uvolnil prostor pro ze zálohy nabíhajícího Davida Dolanského a ten se z velkého vápna nádherně opřel do míče, Vild byl bez šance!

Těžký terén nikomu nepomohl

Hosté se po změně stran snažili o vyrovnání a tlačili se více do útoku, místo svých gólovek ale vytvářeli šance akorát pro domácí. Jenže ve velkých šancích neuspěli Bezděk ani Krásný, a tak byl zápas stále otevřený.

 

Oba celky srážely nepřesnosti i kvůli těžkému terénu a další branka už nepadla. Rokycanské mohlo těšit alespoň to, že se na hřiště podívali Tomáš a David Krocové, přičemž mladšímu Davidovi je pouhých sedmnáct let! Klatovští naopak potvrdili roli favorita a spolu s Čížovou a Motorletem zůstávají jedinými stoprocentními týmy jara.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Se třemi body jsme spokojeni, s předvedenou hrou už příliš ne. Na těžkém terénu se ale fotbal moc hrát nedal, takže o to víc těší bodový zisk. Naším nejlepším hráčem byl Lukáš Krásný.“




Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Žáček [-] - M. Lukeš [-] , L. Bezděk [-] , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] (60. I. Vojtko [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (71. M. Lucák [-] ) , L. Krásný [-] (82. V. Kaas [-] ) , P. Rybák [-] (76. Z. Cibulka [-] )

FC Rokycany
J. Vild [-] - T. Cibula [-] (60. T. Kroc [-] ) , J. Končal [-] , P. Grambal [-] , L. Brož [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , V. Kopečný [-] (71. D. Kroc [-] ) , J. Vaščák [-]

ŽK: 35. P. Kotrba , 82. M. Lukeš - 43. P. Grambal , 62. J. Hereit .
Hráči zápasu: L. Krásný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Aubrecht Jan - NEHASIL Lukáš, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.