1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 10:15

17.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení kola, Klatovy zaskočily Admiru!


Branky


0

Závěry obou poločasů vyšly hostujícímu celku na jedničku. Nejprve poslal Klatovské do vedení Dolanský, na toho pár minut po změně stran zareagoval Nádeníček. Na trefu Lukeše z 83. minuty už však Admira neodpověděla, a tak se tři body přesouvají na západ Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolanského paráda do šatny

Začátek utkání mezi Admirou a Klatovy se nesl spíše ve znamení nepřesností na obou stranách. Ani jeden z týmů nedokázal udržet míč na kopačkách na delší časový úsek, natož si vypracovat nějakou slibnou šanci. Jednou to sice z velkého vápna zkoušel trochu akrobaticky Majer, ale gólman Rojík mohl zůstat v klidu.

 

V 18. minutě nastala paradoxní situace, která málem vedla k úvodnímu gólu. Rojík si zahrával při rozehrávce a chtěl zaseknout napadajícímu Nádeníčkovi, jenže to se mu zrovna dvakrát nepovedlo a po vzájemném kontaktu upadl. Rozhodčí faul neviděl a Nádeníček poslal míč vstříc prázdné bráně. Skvělým skluzem však hosty zachránil jeden z obránců a míč vykopl na brankové čáře!

 

Další okamžiky přinesly pár nepřesných nebo jednoduchých střel Pražanů. Ti si jinak s dobře fungujícím obranným blokem Klatov nevěděli. Chvilku před koncem poločasu pak přišel nádherný fotbalový moment a odměna pro Klatovské za poctivě odpracovanou půlku zápasu. Hosté měli k dispozici rohový kop, který obrana Admiry odvrátila. Do odraženého míče se z úctyhodné vzdálenosti opřel David Dolanský a vymetl šibenici Víškovy brány!

Lukeš rozhodl zápas

Do druhého poločasu vlétli aktivněji domácí, kteří se hnali za vyrovnáním. A toho se také velmi brzy dočkali – v 52. minutě zavelel k obratu ten nejpovolanější, kanonýr Bohumil Nádeníček. Velkou šanci na otočení skóre měl o šest minut později Majer, který se pěkně položil hlavou do centru z pravé strany, jenže v zakončení zklamal a míč poslal dva metry vedle.

 

Admira dál pokračovala v tlaku a snažila se strhnout vítězství na svou stranu, ve vápně Klatov však dlouhé minuty nedokázala nic vymyslet. S přibývajícím časem se množil i počet standardek, jenže ani to domácím nepomohlo. A pak přišlo v 82. minutě další překvapení – Klatovští utekli ve třech lidech do brejku a Michal Lukeš byl na konci celé akce – nechytatelně poslal míč pod vingl a zajistil hostům velmi cenné tři body!

 

Zaskočení domácí už v závěru zápasu nedokázali nějak výrazně ohrozit klatovského Rojíka a museli přijmout trpkou prohru 1:2. Překvapení 17. kola Divize A je na světě! Jak se slavilo v kabině Klatov, se můžete podívat zde.

 

Hodnocení domácího trenér J. Tichaie



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér J. Tichai: „Start jara se nám výsledkově nepovedl. Herně to špatné nebylo, dali jsme tyč, na začátku jsem měli dát gól, abychom se uklidnili. Hráli jsme v druhé půli na riziko, tlak tam byl, ale gól se nám dát zkrátka nepovedlo. Pak nás hosté potrestali z brejku. Prohrát jsme si asi nezasloužili, nicméně takový je fotbal. Musíme začít dávat góly.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Lukeš: „V neoblíbený čas jsme přijeli k utkání do Prahy. V začátcích obou poločasů nás Admira zatlačila a do našeho vápna létal jeden centr za druhým. My jsme se snažili podnikat nebezpečné kontry a celkem se nám dařilo dotáhnout je do zakončení. Pro nás velmi cenné, a především ubojované body. Ačkoliv nás Admira víceméně celý zápas přehrávala, nakonec odvážíme tři body do Klatov.“



Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - M. Horák [-] (81. P. Jackl [-] ) , T. Majer [-] , Š. Zahálka [-] , B. Nádeníček [-] , J. Šimek [-] , J. Šmidrkal [-] (78. P. Zolotuchin [-] ) , O. Vosický [-] , M. Paťha [-] , S. Komínek [-] (85. T. Pavlata [-] ) , O. Herc [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - P. Rybák [-] (70. Z. Cibulka [-] ) , M. Janda [-] , M. Lukeš [-] , D. Žáček [-] - P. Kotrba [-] , M. Mészáros [-] , D. Pavlovič [-] , L. Krásný [-] (90. V. Kaas [-] ) - D. Dolanský [-] (79. M. Lucák [-] ) , L. Bezděk [-] -

ŽK: 90. P. Jackl - 60. D. Dolanský , 69. M. Janda .
Hráči zápasu: M. Lukeš , D. Dolanský .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.