T. Vichr 21.
1:3
(1:2)
16. J. Sodoma (p.)
38. J. Sodoma
86. T. Lukič
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet nezaváhal a přiblížil se třetímu místu


Branky


21. T. Vichr - 16. J. Sodoma (p.) , 38. J. Sodoma , 86. T. Lukič
0

Nebyla to nakonec taková kanonáda, jakou někteří možná očekávali. Povinné tři body však Jinoničtí v Sušici uhráli a po gólech Sodomy s Lukičem stáhli náskok třetí Admiry na jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sodoma pálil do černého

Sušičtí sice stále čekají na první divizní body, chtěli ale minimálně navázat na dva góly vstřelené v Ostrově. Soupeře však ve svém prvním domácím jarním zápase měli přetěžkého. Na západ Čech totiž přijeli fotbalisté Motorletu, který patří k hlavním aspirantům na postup do ČFL. Navíc si byli Pražané vědomi zaváhání Admiry a měli možnost snížit její náskok na třetím místě na jeden bod.

 

Do utkání vkročili aktivně hosté a po čtvrthodině byli také odměněni. Rozhodčí Novotný ukázal na penaltový puntík, k exekuci pokutového kopu se postavil hlavní kanonýr Jinonických Jiří Sodoma a poslal míč neomylně do sítě.

 

Vedení si však Motorlet neužil příliš dlouho. Už za pět minut se domácí vzmohli a zásluhou Tomáše Vichra srovnali! Před koncem poločasu se ale favorit zápasu trefil podruhé, na konci celé akce byl Jiří Sodoma a zdvojnásobil tak svůj gólový účet v utkání.

Pojistka přišla až pět minut před koncem

Ve druhém poločase sice byla na domácích vidět snaha o urvání nějakého toho bodu, nicméně zkušení Pražané v čele s bývalým reprezentantem Rajnochem je do vážnějších šancí nepouštěli. Rozhodli v 86. minutě, když se prosadil střídající Tomáš Lukič.

 

V příštím kole přijede do Jinonic Ostrov, Sušičtí naopak vyrazí na jih Čech na hřiště trápícího se Jankova, který navíc nebude moci počítat s vykartovanými kapitánem Maršánem a Loškem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Zápas, který hosté definitivně rozhodli až v 86. minutě, vypadal pro domácí celkem nadějně. Po proměněné penaltě hostů, se podařilo vyrovnat gólem Tomáše Vichra. Hosté stačili do poločasu vstřelit ještě jednu branku. Ve druhé půli byla vidět na domácích touha získat body, ale hosté v čele s Janem Rajnochem rozhodli v 86. minutě po povedené akci.“

FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Splnili jsme roli favorita. Ze Sušice si vezeme tři body, když jsme dali rozhodující branku až ke konci, ale mohli jsme rozhodnout daleko dřív. Chyběl nám klid ve finální a předfinální fázi. Fotbalu neprospěla ani kvalita hřiště.“



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Szedmák [-] , M. Bachroň [-] , J. Čanecký [-] , I. Varga [-] , J. Skála [-] (77. L. Hájek [-] ) , M. Vrhel [-] , T. Klíma [-] (90. P. Hubáček [-] ) , L. Kodýdek [-] , T. Fuchs [-] , T. Vichr [-] (57. J. Brabec [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - N. Salašovič [-] , Š. Hájek [-] (81. S. Zdichynec [-] ) , J. Rajnoch [-] , D. Scharf [-] , O. Měska [-] (57. M. Podzemský [-] ) , J. Hájek [-] , Z. Koukal [-] , J. Sodoma [-] , J. Pyšek [-] (85. V. Burýšek [-] ) , M. Čácha [-] (69. T. Lukič [-] )

ŽK: 42. T. Fuchs .
Hráči zápasu: J. Sodoma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Miroslav - KOUBA Štěpán, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.