J. Tolar 81.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran si spravil chuť a vyloupil Ostrov


Branky


81. J. Tolar - 14. P. Haas , 18. D. Němec , 50. J. Vystyd
0

Po neúspěšném domácím představení s Klatovy se fotbalisté Sedlčan rehabilitovali v Ostrově, odkud si odváží dvougólovou výhru. Západočeši naopak nedokázali navázat na vítězství nad Sušicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva úniky, dva góly

Kvůli nepřestávajícímu lijáku se zápas mezi Ostrovem a Sedlčany odehrál na umělém povrchu, který nakonec mnohem více sedl hostujícímu celku. Ve 14. minutě vybojovali Sedlčanští míč, Němec poslal Petra Haase do úniku přihrávkou za obranu a ten přeloboval domácího brankáře.

 

Uběhly jen necelé čtyři minuty a pro Ostrovské bylo ještě hůř. Agilní útočník Dominik Němec se dostal do brejku a střelou podél gólmana upravil skóre už na 0:2 pro Středočechy! Zaskočení domácí se pořádně nemohli dostat do tempa a s bojovnými hosty si nevěděli rady.

Štěstí pršelo hostům

A po změně stran přišel další direkt. Hned po pěti minutách se stoper Jan Vystyd totiž odhodlal k ráně přibližně z dvaceti metrů, brankář Vaněček neodhadl odraz míče od hřiště, ten mu přeskočil ruku a náskok Sedlčan se rázem zvýšil už na tři góly. Stejný hráč měl další gól na hlavě o chvíli později, tentokrát však po rohovém kopu míč ideálně netrefil. 

 

V 59. minutě měli domácí hned dvě slušné šance na snížení svého deficitu, ani jednu z nich však nedotáhli do zdárného konce. Capouchovi nadělala více problémů skákavá střela z 66. minuty, ale ani tu za svá záda nepustil. Blízko přidání čtvrtého gólu byli hosté v 68. minutě. Ostrovští sice měli k dispozici standardku, ale tu rychle lapil Capouch a okamžitě vykopl balón směrem k jeho brankářskému protějšku. K míči se jako první dostal Němec, ale pokus o přehození Vaněčka mu nevyšel.

 

V 76. minutě už všichni domácí příznivci věřili, že se konečně budou moci radovat, když viděli, jak Diviš, Liška a Dušek prchají pronásledujícím hráčům vstříc Capouchovi. Dušek ale zakončil rychlý protiútok nepovedenou ranou, po které se vrhl sedlčanský gólman a celou akci utnul! Přece jen se ale domácí gólu dočkali o chvilku později. V 81. minutě měli k dispozici další z mnoha standardek a na míč si nejvýše vyskočil Jan Tolar. Poslední minuty poskytly hostům šanci podnikat útočné výlety do rozevřené obrany Ostrova, skóre se však za stálého deště už nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Těžko se mi zápas hodnotí, protože jsme šli do utkání, že chceme zvítězit. Musím ale sportovně uznat, že to nebylo naše utkání, soupeř byl lepší. Nám se dnes vůbec nedařilo. Zbytečnými individuálními chybami jsme dostávali branky. Sedlčany vyhrály zaslouženě.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Hrálo se za anglického počasí, tak jsme hráli na uměle trávě. Fotbal byl bojovný, ne moc pohledný. V poločase jsme dali dva góly, kdy se trefili útočníci Haas a Němec. Do konce poločasu jsme hru kontrolovali. Ve druhém poločase jsem dal gól cca z dvaceti metrů, když gólman neodhadl odraz od hřiště a přeskočil mu ruku. Poté hosté snížili ze standardky a zápas skončil 1:3. Zasloužené vítězství.“



Sestavy


FK Ostrov
D. Vaněček [-] - O. Nýber [-] , J. Tolar [-] , J. Diviš [-] , M. Rašman [-] , M. Novotný [-] , J. Liška [-] , J. Dušek [-] , M. Matoušek [-] (57. M. Kobera [-] ) , J. Pachta [-] , F. Tomáň [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , J. Čejda [-] , T. Řehák [-] - M. Hájek [-] (82. M. Sirotek [-] ) , M. Kdolský [-] , L. Soldát [-] - D. Němec [-] , T. Senft [-] , P. Haas [-] (82. M. Valenta [-] )

ŽK: 74. M. Rašman - 80. L. Brotánek .
Hráči zápasu: D. Němec , J. Vystyd , L. Brotánek .
Místo: UMT. Počet diváků: 249. Rozhodčí: Paták Viktor - KOŠAN Martin, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.