Čížová se bodově dotáhla na Karlovy Vary


Branky


37. R. Zahrádka , 48. M. Jirouš (p.) , 90. M. Jirouš - 68. M. Psohlavec
0

Druhý tým Divize A Sokol Čížová přivítal jediný celek, který je v tabulce před ním - Karlovy Vary. Vyrovnaný zápas rozhodl dvougólový Jirouš, domácí se však na nic nevymlouvali, věděli, že vyhráli i díky notné porci štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokolové trestali ze standardky

Vedoucí tým Divize A čekala hned na úvod jara pekelně těžká zkouška – karlovarští borci totiž zajeli na půdu Sokola Čížová. Na hřiště, kde za celý podzim nezískal žádný z týmů ani bod.

 

Prvních dvacet minut zápasu se hrála vyrovnaná partie, poté jako by se vkradla na kopačky Buldoků nervozita a začali kupit jednu chybu za druhou, čímž dostali Čížovou na koně. Přibylo také množství faulů a po jednom z nich padl také první gól utkání.

 

V 37. minutě se totiž po standardní situaci trefil domácí Roman Zahrádka a Jihočeši se dostali do vedení.

Oslabení nebylo poznat

Pár minut po změně stran dokázala Čížová své vedení navýšit. Rozhodčí Matoušek totiž nařídil pokutový kop proti Karlovarským, s čímž lavička Buldoků velmi výrazně nesouhlasila. Z toho si ale Martin Jirouš těžkou hlavu nedělal a penaltu proměnil.

 

Situace se pro hosty ještě více zhoršila v 63. minutě, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Mestl. Oslabení však Západočechy nakoplo a od tohoto momentu svého soupeře jednoznačně přehrávali. Hned v 68. minutě se také dočkali důležitého kontaktního gólu, když se trefil Martin Psohlavec.

 

Nechybělo mnoho a Buldoci by i vyrovnali, jenže hned v několika případech stálo při Jihočeších štěstí nebo se zaskvěl brankář Satrapa. Největší šanci vyrovnat měl znovu kanonýr Psohlavec, když nastřelil břevno!

 

V závěrečných okamžicích utkání vsadili hosté vše na jednu kartu, a to se jim vymstilo. Do otevřené obrany totiž vyrazili domácí v čele s Martinem Jiroušem a zasadili hráčům Karlových Varů třetí a kosmeticky upravující direkt.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Vydřeli jsme to. Za stavu 2:1 jsme přežili klinickou smrt, hosté mohli několikrát vyrovnat. Dřeli jsme jako horníci na šachtě, ale šťastně jsme vyhráli. Petr Janda byl nejlepší hráč na hřišti.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Do zápasu jsme vstoupili dobře, hrála se vyrovnaná partie. Pak jsme se díky standardkám a našim nepřesnostem nechali zatlačit na naši polovinu a inkasovali jsme právě ze standardky. Po našem vyloučení jsme hráli velice dobře, snížili jsme, nastřelili břevno. Kluky bych chtěl pochválit hlavně za druhý poločas, poslední půlhodinu jsme odehráli výborně. Vrtělka a Dřížďal odehráli dobrý zápas.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - VNUK Josef, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.