Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

10.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

10.0

FOTO: Kvalitní obranou dokráčeli Klatovští ke třem bodům ze Sedlčan


Branky


0

Ne příliš záživné utkání z pohledu diváka se odehrálo na stánku Tatranu, kam dorazily Klatovy. Hosté se prezentovali dobrou defenzivní činností, kterou podpořili Žáček s Bezděkem vstřelenými brankami, a tak si ze středních Čech odvážejí velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuloví domácí

Na podzim zvítězili ve vzájemném zápase fotbalisté Klatov, a tak jim měli Středočeši co oplácet. Navíc se jednalo o souboj tabulkových sousedů a v našlapaném středu Divize A je každý bod důležitý.

 

První střelu utkání si připsal domácí Hájek, který prověřil Rojíka pokus směřujícím na přední tyč. To ale bylo pomalu vše, co Sedlčany za první dějství ukázaly. Naopak Klatovští mohli jít do vedení v 21. minutě, jenže výborný Capouch zlikvidoval samostatný nájezd jednoho z hráčů Klatov a dorážku vykopl z brankové čáry Repetný.

 

Ještě jednou byl Capouch zapotřebí, a to ve 33. minutě, kdy se vytasil s dalším parádním zákrokem. Veškeré akce a střelecké pokusy Tatranu končily na bezchybně hrající obranné čtyřce hostů, hlavním stavebním kamenu bodového úspěchu Západočechů.

I mistr tesař se někdy utne

Po hodině hry se jindy spolehlivý gólman Capouch dopustil hrubky a Klatovští ji okamžitě potrestali. Sedlčanský brankář vyběhl a zakřičel si, jenže míč neměl a hostující David Žáček ho poslal do prázdné brány.

 

Ještě hůř bylo pro domácí v 81. minutě, když Lukáš Bezděk vystihl špatnou Řehákovu rozehrávku a samostatný nájezd spolehlivě zakončil. Tatran mohl snížit z rohového kopu, když Vystyd vrátil hlavou míč před bránu Brotánkovi, ten však hlavičkoval vysoko nad.

 

V 83. minutě pak měl gól na kopačce Němec, kterému přihrál Senft, trefil však jen uprostřed brány stojícího Rojíka. Klatovy si připsaly zasloužené tři body a do jara vstoupily nejlépe, jak mohly.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Byl to zápas plný nepřesností a soubojů, pro diváka asi ne moc atraktivní. Bohužel jsme inkasovali dva laciné góly po našich chybách a mnoho šancí jsme si také nevypracovali. Pro nás určitě ztráta, doma takhle ztrácet body nemůžeme. Musíme teď bodovat v Ostrově.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Myslím si, že jsme zvítězili zaslouženě. I když si soupeř vytvořil ve druhé půli mírný tlak, podali jsme zodpovědný výkon zezadu a podpořili ho kvalitní ofenzivou. Dobře zahráli Bezděk a Žáček.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] - L. Soldát [-] (82. M. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Hájek [-] (65. T. Senft [-] ) , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] , P. Haas [-] (65. P. Lípa [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - P. Rybák [-] (59. Z. Cibulka [-] ) , M. Janda [-] , M. Lukeš [-] , D. Žáček [-] - P. Kotrba [-] , I. Vojtko [-] (75. M. Lucák [-] ) , M. Mészáros [-] , D. Pavlovič [-] , L. Krásný [-] (88. D. Dolanský [-] ) - L. Bezděk [-]

ŽK: 45. D. Němec - 37. P. Rybák , 76. M. Mészáros , 86. D. Pavlovič .
Hráči zápasu: L. Bezděk , D. Žáček .
Počet diváků: 460. Rozhodčí: Dujsík Jiří - FOJTÍK Martin, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.