1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 14:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól v závěru poslal hosty do kolen


Branky


0

Favorizovaný celek Lanškrouna se v domácím prostředí doslova protrápil ke šťastným třem bodům vlastním gólem jednoho z hostujících hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo by očekával přesvědčivé vítězství domácích, hluboce by se mýlil, neboť hosté z Třemošnice byli po většinu času utkání minimálně vyrovnaným soupeřem.

Dobrý nástup hostů

Hosté, kteří mají za sebou z jejich pohledu výbornou sezónu vstoupili do tohoto utkání velmi aktivně a již v první minutě trefil hostující Vančura tyč domácí svatyně, při domácích tak ne v tomto utkání naposledy stálo velké štěstí. V 18.minutě nebyl po hrubé chybě rozhodčích uznán regulérní gól hostujícímu Formanovi a nutno podotknout, že tento moment ovlivnil celý zbývající průběh utkání. Hosté z Třemošnice se i nadále tlačili do koncovky, avšak vážněji již branku domách ohrozit nedokázali. K průběhu první půle je třeba poznamenat, že Lanškroun za celou dobu vyslal pouhou jednu střelu na bránu a to je na celek z horních pater tabulky zoufale málo.

Proměna domácího celku

Kdo by přišel až na druhý poločas, asi by těžko uvěřil  průběhu první půle, neboť do druhého poločasu nastoupl úplně jiný celek Lanškrouna. Domácí fotbalisté se již od úvodních minut k velkému potěšení fanoušků tlačili do koncovky, avšak veškterá jejich snaha končila nepřesnostmi a tak po čtvrt hodině hry znovu úřadoval hostující Forman, který jen těsně minul tyč domácí svatyně. Jediný gól utkání tak padl po chybně odpískané standartní situaci, kdy si střelu z přímého kopu nešťastně srazil do brány jinak dobře hrající Forman, gól byl však oficiálně připsán domácímu Novákovi. Utkání tak skončilo velice šťastným vítězstvím domácího celku.



Sestavy


FO Lanškroun
J. Jaroš [-] - P. Stasiowski [-] , S. Popelář [-] , D. Jung [-] , D. Šilar [-] - M. Knápek [-] , P. Savych [-] , D. Smrkal [-] , M. Novák [-] - L. Fait [-] , R. Hostovský [-]

ŽSK Třemošnice
M. Auersvald [-] - R. Krátký [-] , J. Kunášek [-] , O. Culek [-] , P. Kalina [-] - R. Menšík [-] , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , F. Kvíčala [-] , P. Holík [-] - O. Lipenský [-]

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.