3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 17:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství domácího mužstva


Branky


0

Hostující celek z Chocně i nadále pokračuje v nevyrovnaných výkonech a po přesvědčivém domácím vítězství nad Lanškrounem nestačil na domácí Svitavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté se nenechali zviklat nepříznivě se vyvýjejícím utkáním a třemi góly dali hostujícímu celku zapomenout na úspěch z minulého kola.

Aktivita domácích již od úvodních minut

Domácí fotbalisté se již od úvodních minut tlačili do útoku, avšak poprvé se z gólového úspěchu radovali hosté z Chocně, když se v 9.minutě po rohovém kopu prosadil Fikejz. Domácí celek se však nepříznivým vývojem zápasu nenechal zaskočit a vědom si svým kvalit se i nadále pokušel dostávat do střeleckých příležitostí. Ve 39.minutě se domácí konečně dočkali, když po krásné akci hlavou vyrovnal Frolo. Druhé půle tak ještě slibovala napínavý duel.

Dva góly poslaly domácí do kolen

Po změně stran měli domácí i nadále více ze hry a již po šesti minutách hry poslal domácí poprvé do vedení střelou o tyč Veselský. Zanedlouho poté to mohlo být již o dva góly, když střelecké štěstí zkoušel autor první branky domácích Frolo, avšak hostující gólman byl proti. Pár minut poté však Frolo dobře vysunul Válka a ten se k velké radosti domácích příznivců v koncovce nemýlil. Teprve poté začali opět vystrkovat růžky i hosté, avšak naneštěstí pro ně již bylo přeci jen příliš pozdě a když se k tomu přidaly i výborné zákroky domácího gólmana proti střelám Šabaty, Myšáka i Krejzy, bylo o osudu tohoto utkání již prakticky rozhodnuto. Kononýr hostujícího celku Lubomír Myšák tak tentokrát vyšel střelecky naprázdno.



Sestavy


TJ Svitavy
M. Kavalír [-] - J. Novák [-] , R. Petrila [-] , J. Kubík [-] , L. Jukl [-] - D. Veselský [-] , J. Chlup [-] , M. Čížek [-] , J. Válek [-] - M. Frolo [-] , O. Ovad [-]

FK Agria Choceň
M. Mikulecký [-] - J. Barborák [-] , D. Eisner [-] , P. Chleboun [-] , A. Kopecký [-] - J. Smola [-] , L. Krejza [-] , M. Šabata [-] , L. Fikejz [-] - J. Konárek [-] , L. Myšák [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.