0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 17:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litomyšl dala zapomenout na střeleckou mizérii


Branky


0

Trápící se Litomyšl dokonale zaskočila domácí celek a dvěma góly během úvodních 15.minut určila ráz celého zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírně favorizovaný domácí celek absolutně nezvládl vstup do zápasu, čehož dokázala Litomyšl dokonale využít a vyloupila tak Moravskou Třebovou.

Zápas začal šokem pro domácí příznive

Domácí fotbalisté předvedli v úvodu utkání doslova katastrofický výkon, čehož využili hosté z Litomyšle, kteří toužili o alespoň částečné vylepšení zpackané sezóny a jejich vize se začali plnit již v 9.minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil háč Štoudek. Po dalších šesti minutách již bylo pro domácí zle, jelikož účet zápasu navýšil druhým gólem hostů Bureš, který po krásné kombinaci záložní řady hostí nedal domácímu gólmanovi šanci. Jen s velkou klikou odcházeli domácí do šaten "pouze" s dvougólovým deficitem, neboť v dalším dějství první půle jen s obrovským štěstí přečkali dva velké závary ve vlastním pokutovém území.

Litomyšl dokonala senzaci

Druhá půle se nesla v duchu optického avšak nikterak účinného tlaku domácích, když prakticky každý pokus o útočný výpad skončil nepřesností. Hostující celek se povětšinu druhé půle soustředil pouze na obranu, což jim domácí usnadňovali zvyšující se nervozitou ke konci klání. A aby toho nebylo pro domácí málo, zatloukl pět minut před koncem třetí hřebíček do domácí rakve hostující Urban, který s přehledem umístil svojí střelu k tyči domácí svatyně. Konečný stav utkání 0:3 byl pro domácí sice krutý, nicméně vzhledem k průběhu utkání víceméně zasloužený.



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
L. Vykydal [-] - R. Novotný [-] , J. Strouhal [-] , R. Šatník [-] , O. Kalus [-] - M. Sedláček [-] , T. Staněk [-] , L. Okleštěk [-] , R. Polák [-] - P. Štěpánek [-] , T. Novák [-]

TJ Jiskra Litomyšl
M. Malý [-] - M. Sršeň [-] , J. Štoudek [-] , M. Hašek [-] , P. Urban [-] - P. Kundera [-] , J. Hašek [-] , V. Kristek [-] , J. Paclík [-] - R. Janoušek [-] , P. Bureš [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.