1:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 17:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí se rozloučili se ctí


Branky


0

Šlo o souboj posledního celku tabulky s již jistým vítězem krajského přeboru a v tomto duchu se také celé utkání neslo, přičemž dvě ze tří branek hostí zaznamenal vítěz posledního hlasování o borce kola J.Kroutil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K tomuto utkání hráči domácích přistoupili velice sympaticky a obětavou hrou se snažili smazávat rozdíly ve výkonnosti obou mužstev. Odměnou jim pak mohlo posloužit, že z posledního zápasu této sézóny mohli odejít se ctí.

Obětavost vs. kvalita

Rezerva MFK se ujala hned v sedmé minutě vedení 1:0 krásnou střelou Andrleho. Domácí spíše bránili, hosté kombinovali a vytvářeli si spoustu příležitosti. Druhý gól dlouho visel ve vzduchu a když to pro hosty konečně přišlo, nebyl střelcem nikdo jiný, než obávaný střelec Kroutil, který je zdá se k nezastavení. Kdo by snad stále pochyboval o tom, že si hosté odvezou z tohoto zápasu povinné tři body, dostal jasnou odpověď znovu od Kroutila, který ve 43.minutě zvýšil na již pohodlných 3:0 pro hostující celek.

Domácí se přeci jenom dočkali

Domácí fotbalisté se chtěli před vlastními diváky rozloučit s krajským přeborem se ctí a s vědomím, že již nemají co ztratit se pokoušeli o alespoň dílčí úspěch, který k velkému nadšení domácích fanoušků obstaral po více, než hodině hry domácí hrdina Čermák. Hosté ale nechtěli dopustit jakoukoliv dramatizaci tohoto utkání a ve zbytku utkání již kontrolovali hru a v několika dalších šancích dali viniknout domácímu gólmanovi, který držel domácím naději na sympatický výsledek. Po devadesáti minutách se radovali hosté nejen z vítězství v tomto utkání, ale i z vítězství v celé soutěži. Rezerva MFK tak prokázala, že je nejlepším mužstvem v tomto soutěžním ročníku za což přímo na hřišti obdržela pohár od předsedy STK pana Brauna a vypukly oslavy rovnou na hrací ploše.



Sestavy


AFK Horní Jelení
J. Šouba [-] - J. Čermák [-] , J. Raich [-] , T. Kabeláč [-] , J. Martinec [-] - Š. Rejnuš [-] , J. Houžvíček [-] , J. Svatoň [-] , M. Horáček [-] - T. Michálek [-] , L. Kaňkovský [-]

MFK Chrudim B
P. Vostradovský [-] - M. Tlapák [-] , T. Linhart [-] , T. Valda [-] , J. Hannich [-] - M. Opina [-] , J. Andrle [-] , J. Luptovský [-] , O. Hauf [-] - J. Nadrchal [-] , J. Kroutil [-]

Počet diváků: 125.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.