1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl střídající Kroulík


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná první půle příliš šancí nenabídla

Oko diváka si začátek zápasu příliš neužilo. Taktická bitva s velkým nasazením, ale minimem šancí. Domácí mohli jít do vedení po standardní situace, ale střela Ovada jen zaklepala na svatyni střeženou Vykydalem. Těsně před přestávkou si hostující brankář skvěle poradil s hlavičkou Jukla. První poločas skončil smírně bez branek.

Svitavy v druhém poločase zvýšily aktivitu

Ve druhém poločase přidali domácí na obrátkách, což vyústilo v další nastřelenou tyč. Poté zahrávali domácí několik standardních situací z nebezpečných vzdáleností, ale i střelu Filipa pod břevno vytáhl gólman Vykydal. I přesto, že byli hosté pasivnější, mohli jít do vedení právě oni. Hezkou akci ale Štěpánek nezakončil tak, jak by si představoval. V 74. minutě, když byl hostující Novák ošetřován mimo hřiště, využil skulinky v hostující defenzívě střídající Radovan Kroulík a jedinou brankou zápasu rozhodl o nejtěsnějším možném vítězství domácích Svitav.



Sestavy


TJ Svitavy
M. Kavalír [-] - J. Novák [-] , R. Ehrenberger [-] , R. Petrila [-] , D. Jukl [-] - L. Urban [-] (54. R. Kroulík [-] ) , J. Chlup [-] , M. Čížek [-] , D. Veselský [-] (89. J. Kubík [-] ) - I. Filip [-] (76. M. Frolo [-] ) , O. Ovad [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
L. Vykydal [-] - R. Novotný [-] , R. Šatník [-] , M. Vančura [-] - T. Novák [-] , T. Staněk [-] , R. Polák [-] (77. M. Sedláček [-] ) , L. Okleštěk [-] , J. Strouhal [-] - L. Masopust [-] , P. Štěpánek [-]

ČK: 84. T. Novák .
Počet diváků: 280.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.