P. Jansa 50.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

24.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice B udolaly rezervu Čechovic


Branky


50. P. Jansa - 20. D. Trajer , 74. A. Josif
1
Ve 24. kole okresního přeboru se na hřišti v Čechovicích střetla místní rezerva s určickým béčkem. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí toho směrem dopředu v prvním poločase příliš nepředvedli a tak gólman Vodák nemusel řešit žádnou vážnější situaci. Na druhé straně hřiště tomu bylo jinak. Hned ve 2. minutě mohl skorovat Zapletal, ale trefil pouze břevno. Chvíli na to Krajíčkovu střelu vytěsnil domácí gólman na roh. Ve 20. minutě napálil Trajer míč do břevna, ten se odrazil do hřiště a po dalším střeleckém pokusu měl Trajer možnost reparátu. Tentokrát byl úspěšný- 0:1. Po změně stran domácí hru vyrovnali.

 

Hned ve 46. minutě musel brankář Vodák v pádu vyboxovat míč míříci za jeho záda. V 50. minutě odpískal hlavní rozhodčí faul na pronikajícího domácího útočníka. K porušení pravidel došlo asi 20 metrů od branky. K míči se postavil Jansa a vystřelil parádně - 1:1. Pokud se určičtí hráči dostali ve druhém poločase do vzdálenosti kolem 20 metrů od domácí branky, tak neváhali a okamžité stříleli. Nejaktivněší byli Trajer, Josif a Zapletal. Gól se jim však až do 74. minuty vstřelit nepodařilo. Pak se na pravém křídle prodral obranou Zapletal, poslal centr na hranici malého vápna kam si naběhl Josif a vrátil Určicím vedení - 1:2. Když se v samém závěru utkání střelecky neprosadil Horák a chvíli po něm Němeček, mohli se naši hráči radovat z těsného, ale zaslouženého vítězství. 

 

AUTOR: L. Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Čechovice B
R. Švéda [-] - F. Halouzka [-] , J. Wolker [-] (46. J. Horák [-] ) , P. Kupka [-] , P. Jansa [-] , P. Foret [-] , J. Vinklárek [-] , M. Němeček [-] , F. Hanák [-] , M. Prášil [-] (70. M. Valach [-] ) , M. Bontempo [-]

TJ Sokol Určice B
P. Vodák [-] - V. Krajíček [-] , T. Ježek [-] (89. R. Mlčoch [-] ) , P. Zapletal [-] , D. Trajer [-] (55. A. Josif [-] ) , L. Nakládal [-] , V. Šťastný [-] , M. Novák [-] (70. F. Pavlů [-] ) , M. Grulich [-] , P. Mlčoch [-] , J. Kadlec [-]

ŽK: 21. M. Prášil - 40. V. Šťastný .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: MILAR Jaroslav - DUDA Pavel, KELUC Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2017 20:45
Ve 24. kole okresního přeboru se na hřišti v Čechovicích střetla místní rezerva s našim béčkem. Domácí toho směrem dopředu v prvním poločase příliš nepředvedli a tak gólman Vodák nemusel řešit žádnou vážnější situaci. Na druhé straně hřiště tomu bylo jinak. Hned ve 2. minutě mohl skorovat Zapletal, ale trefil pouze břevno. Chvíli na to Krajíčkovu střelu vytěsnil domácí gólman na roh. Ve 20. minutě napálil Trajer míč do břevna, ten se odrazil do hřiště a po dalším střeleckém pokusu měl Trajer možnost reparátu. Tentokrát byl úspěšný- 0:1. Po změně stran domácí hru vyrovnali. Hned ve 46. minutě musel brankář Vodák v pádu vyboxovat míč míříci za jeho záda. V 50. minutě odpískal hlavní rozhodčí faul na pronikajícího domácího útočníka. K porušení pravidel došlo asi 20 metrů od branky. K míči se postavil Jansa a vystřelil parádně - 1:1. Pokud se určičtí hráči dostali ve druhém poločase do vzdálenosti kolem 20 metrů od domácí branky, tak neváhali a okamžité stříleli. Nejaktivněší byli Trajer, Josif a Zapletal. Gól se jim však až do 74. minuty vstřelit nepodařilo. Pak se na pravém křídle prodral obranou Zapletal, poslal centr na hranici malého vápna kam si naběhl Josif a vrátil Určicím vedení - 1:2. Když se v samém závěru utkání střelecky neprosadil Horák a chvíli po něm Němeček, mohli se naši hráči radovat z těsného, ale zaslouženého vítězství.