Určické béčko si připsalo pohodové vítězství


1

V rámci 16. kola okresního přeboru přivítalo béčko Určic v neděli 2. dubna od 15.30 hod. na svém hřišti fotbalovou jedenáctku Zdětína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V úvodu utkání měly Určice viditelnou převahu. Hosté se sice několikrát dostali do brejkových situací, ale golově se neprosadili. Klíčový monent prvního poločasu nastal v 32. minutě, kdy se zranil stopér hostujícího mužstva Zdráhal. Než Zdětín dokázal na jeho místo poslat náhradníka, Určice 2x udeřily. Nejprve neudržel míč v rukou brankář Menšík a Šťastný jej dorazil do sítě - 1:0. Chvíli na to Krajíček vystřelil z pozice levého křídla ke vzdálenější tyči a Určice vedly - 2:0. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. V 51. minutě vstřelil kontaktní gól Pliska. Za dané situace přidalo béčko o jeden rychlostní stupeň a hostující obrana nevěděla kam dříve skočit. Bylo jen otázkou času, kdy obdrží další branku. A netrvalo to dlouho. Již v 57. minutě zvyšoval Šťastný na 3:1. Další branku přidal střídající Pospíšil - 4:1. Těsně před závěrečným hvizdem poslal Mlčoch centr do malého vápna, ve kterém se nejlépe zorientoval Žáček a upravil stav utkání na konečných 5:1. 

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - R. Berčák [-] (63. P. Pospíšil [-] ) , V. Krajíček [-] , D. Trajer [-] (46. K. Žáček [-] ) , L. Nakládal [-] , J. Hanzelka [-] , V. Šťastný [-] (67. A. Josif [-] ) , M. Novák [-] , M. Grulich [-] , P. Mlčoch [-] , P. Muzikář [-] (70. T. Ježek [-] )

Sokol Zdětín
J. Menšík [-] - J. Navrátil [-] , L. Zdráhal [-] (36. M. Hlavinka [-] ) , A. Keluc [-] , Š. Lenďák [-] - J. Adam [-] - L. Keluc [-] , M. Sokol [-] (46. P. Pliska [-] ) , T. Kučera [-] , D. Langer [-] , M. Knápek [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: MLČOCH Martin - MILAR Jaroslav, WINKLER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 4. 2017 19:04
V rámci 16. kola okresního přeboru přivítalo béčko Určic v neděli 2. dubna od 15.30 hod. na svém hřišti fotbalovou jedenáctku Zdětína. V úvodu utkání měly Určice viditelnou převahu. Hosté se sice několikrát dostali do brejkových situací, ale golově se neprosadili. Klíčový monent prvního poločasu nastal v 32. minutě, kdy se zranil stopér hostujícího mužstva Zdráhal. Než Zdětín dokázal na jeho místo poslat náhradníka, Určice 2x udeřily. Nejprve neudržel míč v rukou brankář Menšík a Šťastný jej dorazil do sítě - 1:0. Chvíli na to Krajíček vystřelil z pozice levého křídla ke vzdálenější tyči a Určice vedly - 2:0. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. V 51. minutě vstřelil kontaktní gól Pliska. Za dané situace přidalo béčko o jeden rychlostní stupeň a hostující obrana nevěděla kam dříve skočit. Bylo jen otázkou času, kdy obdrží další branku. A netrvalo to dlouho. Již v 57. minutě zvyšoval Šťastný na 3:1. Další branku přidal střídající Pospíšil - 4:1. Těsně před závěrečným hvizdem poslal Mlčoch centr do malého vápna, ve kterém se nejlépe zorientoval Žáček a upravil stav utkání na konečných 5:1.