Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

14.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určice v propršeném zápase vrátily Štěpánovu porážku


Branky


0

V neděli 6. listopadu se na hřišti v Určicích střetla domácí rezerva s jedenáctkou Horního Štěpánova. Tato mužstva v letošním ročníku okresního přeboru proti sobě nastoupila v 1. kole. Utkání tehdy vyhrál Štěpánov 4:1 a tak mu měli domácí co oplácet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hosty platila rychlost

 

V průběhu celých 90 minut pršelo, což samozřejmě kvalitu hry negativně ovlivnilo. Určice se ujaly vedení hned ve 4. minutě. Na konci rychlé akce byl Oldert. Míč z jeho kopačky skončil u pravé tyče Švancarovy branky -1:0.

 

Rychlí utočníci Určic dělali hostující obraně problémy. Po půlhodině hry si Berčák zpracoval centr z pravého křídla a trefil se téměř do stejného místa jako autor první branky - 2:0.

 

 

Domácí uhájili vedení

Po změně stran měli míč na kopačkách častěji hosté. V 60. minutě si na centr do malého vápna naběhl Janíček a skluzem dostal míč za záda Pokorného - 2:1. Téměr vzápětí vrátil domácím dvougólové vedení Bureš. Jeho prudká střela téměř z třiceti metrů skončila pod břevnem hostující branky - 3:1. Ani za tohoto stavu Štěpánov nezahodil flintu do žita a v 67. minutě zařídil kontaktní gól Němec - 3:2. V pruběhu druhého poločasu velmi často končily útočné snahy domácích v ofsajdových pastech. Přesto se střídající Žáček minimálně ve dvou případech řítil sám proti hostujícímu brankáři, ale bez gólového zakončení. V prvním případě jeho střela skončila na těle gólmana, druhou možnost nakonec vyřešila vrátivší se obrana. V poslední minutě mohl srovnat stav utkání Červinka, naštěstí pro domácí neuspěl a tak body zůstaly v Určicích.

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - R. Ordelt [-] (69. K. Žáček [-] ) , V. Krajíček [-] (81. P. Pospíšil [-] ) , M. Bureš [-] (84. T. Ježek [-] ) , M. Mohelník [-] (89. F. Pavlů [-] ) , L. Nakládal [-] , J. Hanzelka [-] , V. Šťastný [-] , A. Horák [-] , M. Grulich [-] , R. Berčák [-] (79. T. Hýbl [-] )

Horní Štěpánov
K. Švancara [-] - J. Fojt [-] , J. Kamený [-] (49. L. Klimeš [-] ) , L. Rychnovský [-] (79. P. Müller [-] ) , M. Červinka [-] , R. Žondra [-] , L. Němec [-] , R. Deutsch [-] , K. Janíček [-] , O. Ščudla [-] , M. Sigl [-]

ŽK: 26. J. Kamený .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: KRÁTKÝ Jaroslav - NĚMEC Jiří, DUDA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.