Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

13.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vicov se postaral o překvapení a skolil Určice


0

V neděli 30. října se na hřišti v Určicích střetla domácí rezerva s jedenáctkou Vícova. Určicím se v letošním ročníku okresního přeboru daří a tak favoritem byly i v tomto utkání 13. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jenže hned v 5. minutě utkání se hosté po chybě v obraně ujali vedení. Chvíli na to mohlo být ještě hůře. Hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop za faul ve velkém vápně. Ten však gólman Pokorný za svá záda nepustil. V 11. minutě srovnal stav utkání Krajíček. V dalším průběhu hry si béčko vyypracovalo několik šancí, ale v gól je přetavit nedokázal ve dvou případech Šťastný a úspěšný nebyl ani Vodák z trestných kopů. A tak platilo nedáš, dostaneš. V 25. minutě se totiž trefil k pravé tyči určické branky Bošek a hosté opět vedli. Před změnou stran dokázali domácí vyrovnat. Po rohovém kopu brankář Brabec neudržel míč v rukou a Šťastný jej z metru protlačil do sítě. 

 

Na začátku druhého poločasu se poprvé a naposledy v utkání ujali vedení Určice. Vodák vyhrál souboj s obráncem hostí a před sebou měl již jen brankáře, který na jeho střelu ani nestačil reagovat. Po hodině hry šel na hranici malého vápna důsledně do úspěšného souboje Štěpánek, zmocnil se míče, prostřelil brankáře Pokorného a vyrovnal na 3:3. Ani to ještě nebylo ze strany Vícova všechno. V blízkosti velkého vápna se do míče opřel Bártlík a vrátil svému mužstvu vedení. Vzhledem k tomu, že na tuto trefu již domácí odpovědět nedokázali, tři body získal Vícov.  

 

AUTOR: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - R. Ordelt [-] (63. K. Žáček [-] ) , V. Krajíček [-] (78. J. Hanzelka [-] ) , M. Bureš [-] , T. Ježek [-] (46. J. Kadlec [-] ) , M. Mohelník [-] (84. F. Pavlů [-] ) , P. Vodák [-] , V. Šťastný [-] , A. Horák [-] , M. Grulich [-] , R. Berčák [-]

Sokol Vicov
P. Brabec [-] - T. Humpolíček [-] , R. Chytil [-] - M. Ovčáček [-] , J. Bartlík [-] - J. Trnečka [-] , D. Bartoš [-] , B. Bošek [-] (87. M. Pliska [-] ) - J. Ježek [-] , R. Štěpánek [-] , D. Hornych [-] (75. O. Štuler [-] )

ŽK: 41. M. Bureš - 76. R. Štěpánek , 80. P. Brabec .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: SOMMER Jakub - NĚMEC Jiří, ANTONÍČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.