Kučera rozmetal Těšetice


Branky


0

Pět tref do černého si přichystal šatovský Karel Kučera. Toho ještě podpořili Soška s Berkou mladším, a tak Šatov uštědřil Těšeticím debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly už před pauzou

Ve druhém kole IV. A třídy přivítaly domácí Těšetice největšího favorita této soutěže, rezervu Šatova. Domácí se potýkali s vysokou absencí hráčů (dva hráči byli po předešlém utkání v Olbramkostele mimo hru kvůli disciplinárnímu trestu na 1 SU, třetímu vyloučenému hráči Těšetic (Ivo Kraizel) byla udělena milost za neoprávněné udělení ČK a do utkání mohl nastoupit, další dva hráči (Novák a P. Zimmermann) si ze zmíněného utkání odnesli zranění kotníku, které si vyžádá několikazápasovou absenci a pět hráčů mělo pracovní povinnosti v civilním zaměstnaní). Suma sumárum, domácí nastoupili přesně s jedenácti hráči, bez možnosti střídání a na druhé straně stáli šatovští s plnou střídačkou a výhrou 10:0 z předešlého utkání proti FK Znojmo C.

 

První branka utkání na sebe nenechala dlouho čekat a již v 5. minutě se prosadil velezkušený hostující kanonýr, protřelý nižšími rakouskými soutěžemi, Karel Kučera. Svoji druhou branku dal tento hráč o pět minut později, když krásnou střelou zvýšil na 0:2. Za dalších pět minut se prosadil i teprve patnáctiletý Soška a ve 25. minutě dovršil svůj hattrick Kučera. Po té ohrozil také hostujícího brankáře Kraizel, ale Langhammer si s touto střelou nadvakrát poradil. Poločasové skóre uzavřel Kučera, který měl výhodu pokutového kopu, domácí brankář ale vystihl směr střely a míč vyrazil, ten ale doběhl hráč utkání a míč štastně dorazil do branky (po této brance i přesto muž zápasu pochválil Martina Trávníčka za krásný zákrok při této penaltě). 

Po hodině demolice skončila

Po výměně stran se domácí i přes nepříznivé skóre snažili alespoň o čestnou branku a jejich snaha přispěla k tomu, aby se utkání jen tak nedohrávalo. Zápas byl díky této snaze i nadále koukatelný pro 40 přihlížejích diváků. Přesto i první branku druhé půle vstřelili hosté, když se do míče z pětadvaceti metrů nádherně opřel Berka mladší a míč skončil přesně u pravé tyče - 0:6. I jediná domácí branka, v 55. minutě, sklidila potlesk diváků (i šatovských !!!). Juřátek trestným kopem z půlící čáry našel přesně hlavu Kraizela, který zamířil mimo dosah brankáře k levé tyči.

 

Již v 60. minutě uzavřel skóre utkání svou pátou brankou v zápase Kučera, když stál na konci krásné hostující akce a dorazil míč do prázdné branky - 1:7. V 72. minutě vyrazil hostující brankář Katolického nebezpečnou střelu na roh a když pak M. Trávníček vychytal dvě tutovky Kučery, ukončil svou ONE MAN SHOW a vystřídal. Do konce utkání se již nic důležitého nestalo. Přátelskému průběhu utkání následovala i pozápasová společná cesta do hospůdky přímo ve Sportovním areálu, kterou hráči po úmorném vedru vzali útokem a společně diskutovali o skončeném utkání a vzpomínali také na časy minulé, kdy mnozí byli spoluhráči v jiných klubech.

 

Autor: Václav Tkadlec



Počet diváků: 40. Rozhodčí: NIKOLAI Lubor - KRAIZEL Lukáš (N), BERKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.