2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2015 17:00

14.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o třetí místo v tabulce


Branky


0

V neděli přijelo Chrudimské "céčko" bojovat o třetí místo do Heřmanova Městce. Zápas přilákal necelé tři stovky diváků. Základní hrací doba nám vítěze neurčila, proto se tedy šlo do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudí Beneš rozdal dohromady osm žlutých karet, na každé straně po čtyřech.

Vyrovnaný první poločas

Aktivněji začali hosté, kteří se od úvodního hvizdu prezentovali rychlou a kombinační hrou. Byli dříve u balonu a také si postupně vypracovávali šance. Brankář domácích, 41 letý Tomáš Zrůst, který byl několikrát nominován do sestavy kola, opět ukazoval svoje kvality. Domácí se do hry snažili dostat solidně zahrávanými rohy a standartními situacemi. Těsně před koncem poločasu ve 43. minutě ale domácí útočník Salfický prostřelil hostujícího Jandu - 1:0.

Brzké vyrovnání Chrudimi C

Už ve 47. minutě ale chrudimský Havránek opět srovnal. Na hřišti to byl opravdový boj o třetí příčku. Znát to bylo i v osobních soubojích, sudí musel několikrát přerušovat hru kvůli faulům. Po hodině hry se v přesile tři na jednoho obránce hnali chrudimští hráči, ale fantastický Zrůst stál proti. Heřmanův Městec si pomalu začal vytvářet šance, ale bohužel pro ně, bez gólového efektu. Na druhé straně přesnými přihrávkami zásoboval své útočníky zkušený Martin Holub, ti však na dřívě zmiňovaného brankáře Zrůsta nevyzráli. V základní hrací době padlo tedy na každé straně po jedné brance, tudíž následovaly pokutové kopy.

Výhra domácích na penalty

Stav pokutových kopů 5:4. Poslední penaltu neproměnil chrudimský Meduna.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
T. Zrůst [-] - M. Jablečník [-] , .. Tyller [-] , R. Synek [-] , D. Zrůst [-] (60. J. Dědič [-] ) - M. Straka [-] , S. Mach [-] , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] - D. Salfický [-] (88. M. Svoboda [-] ) , T. Tlapák [-] (70. D. Ilko [-] )

MFK Chrudim C
J. Janda [-] - J. Bareš [-] , V. Zeman [-] (30. .. Bureš [-] ) , M. Havránek [-] , M. Tlapák [-] - R. Meduna [-] , J. Hlavatý [-] , M. Holub [-] , P. Kratochvíl [-] (67. J. Andrle [-] ) - D. Zrůst [-] , D. Žalud [-]

Místo: Heřmanův Městec. Počet diváků: 280.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.