Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Dvořiště deklasovalo Holubov


Branky


0

Jednoznačný průběh mělo utkání v Horním Dvořišti. To nastoupilo ve své nejsilnější sestavě a bylo to hned znát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předváděli velmi pohledné akce

Utkání začalo v dosti ospalém tempu a prakticky do dvacáté minuty nebyla k vidění žádná šance. První šance skončila brankou, když po autu Smějsíka zatáhl míč na roh šestnáctky Olah R. a přesným centrem našel na hranici malého vápna svého syna Františka Olaha a bylo to 1:0! 

 

Hned po tomto gólu jsem vyměnil na place čtyři hráče a dva z těchto střídajících, tzn. Polančík s Ploszem udeřili podruhé, kdy prvně jmenovaný vybojoval míč a na hranici šestnáctky přenechal Ploszovi, který chytrou lobovanou střelou zvýšil na 2:0! 

 

Ve 35. minutě se zaskvěl krásnou střelou obránce Vaňásek, který z dobrých 35 m načapal brankáře Lipše. Je pravda, že míč před brankářem díky silnému větru zaplaval do protipohybu - 3:0! 

 

Pět minut před pauzou chtěl napodobit Vaňáska Polančík, ale orazítkoval střelou z pětadvaceti metrů jen břevno. Poločas tedy vyzněl jasně pro náš tým. 

 

Měchura dvakrát udeřil, F. Olah poté odmítl hattrick

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první. Hosté působili hodně odevzdaným dojmem. Nejprve šel na branku sám Olah F., ale ještě nedal. Poté se zapojil asi do nejhezčí akce zápasu, když se prokombinoval s Ploszem až na hranici šestnáctky, kde Plosze uvolnil, který byl v tu dobu úplně sám před brankou, ale míč mu v rozhodující fázi utekl a brankář hostí ho bez větších problému sebral a rozehrál na obránce, který nedával pozor a tak se k míči zadarmo dostal Olah F. a pro něj už nebyl problém zakončit do polo odkryté branky - 4:0! 

 

Pak si vzal ještě slovo kapitán Měchura, který po identických akcích, tzn. doslova se prokličkoval mezi bránícími hráči hostů až před brankáře Lipše a neomylně 2x zakonči - 6:0! 

 

Poté jsem stáhl nejzkušenější hráče a utkáni se dohrávalo jen z povinnosti. Za zmínku snad ještě stojí standardka v podání Smějsíka, který napálil opět dalekonosnou ránu, kterou Lipš dokázal jen vyrazit před sebe. Jako první se zorientoval Olah F. , ale hattrick odmítl, když ze sedmy metrů přestřelil branku.

 

Autor článku: Zdeněk Kemény, TJ Sokol Horní Dvořiště



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, trenér: Tak dnes výsledek hovoří za vše. Prvně v sezóně jsme se sešli, tak jak bych si představoval. Tzn. šlo nasadit nejlepší sestavu jakou momentálně disponujeme. Paradoxem je, že poslední tři zápasy jsme se sešli sotva v jedenácti a teď dorazilo hnedka 19 lidí, takže ne úplně doléčený Německý dostal volno a má maličkost se také nepřevlékala. Fakt mám dnes obrovskou radost a nejde jen o výsledek, ale hlavně o předvedenou hru. Kluci hráli opravdu skvěle a nelze jim nic vyčíst. Jedno jméno přesto vyzdvihnu a to stopera Šafránka. Holt jsem přišel o místo v základu. (úsměv)




Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - V. Vaňásek [-] , V. Pecha [-] , K. Zeman [-] , J. Šafránek [-] - M. Koller [-] , V. Měchura [-] , R. Olah [-] , V. Smějsík [-] - S. Šťastný [-] , F. Olah [-]

SK Holubov
O. Lipš [-] - T. Franěk [-] , J. Hůlka [-] , A. Rychlík [-] - V. Schuster [-] , M. Bušta [-] , L. Kroček [-] , M. Kočer [-] , J. Fuka [-] - P. Uibelacker [-] - M. Jakubec [-]

ŽK: 9. V. Vaňásek - 63. L. Klíma .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Holub Jaroslav - PÍCHA Karel (N), BUŠTA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.