2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 13:30

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Dvořiště obralo Vyšší Brod o bod


Branky


0

Horní Dvořiště vyválčilo ve Vyšším Brodě první letošní venkovní bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do dnešního utkání jsme se dvěma navrátilci v sestavě vlétli jak uragán. První půl hodinu existoval na hřišti jen jeden tým a to ten náš. Hned ve druhé minutě nastřelil Koller břevno. Poté se dostal 2x do šance Šťastný, ale z hranice malého vápna netrefil poodrytou branku a tak se ujal až brejk, když nákop z hloubi našeho pole prodloužil hlavou na půlce Polančík a vyslal Karalu, pro kterého už nebyl problém zakončit. Za dalších deset minut se konečně dočkal Šťastný, když zužitkoval centr Polančíka a zvýšil na 2:0. Poté se hra začala vyrovnávat a hrál se sotva průměrný fotbal. Když už jsme se viděli v kabině, tak vysunul Syrovátka Filipa a míč, který prošel přes tři obránce, včetně mě nakonec doběhl první a neomylně snížil. Po přestávce se obraz hry rapidně změnil. Domácí přeskupili řady a na nás se valil jeden útok za druhým. Na hru do útoku jsme v podstatě rezignovali. V šedesáté třetí minutě se v souboji zranil stoper Pecha, když upadl na loket, který si otočil. Bohužel má natržené šlachy. Domácí nás ještě víc zatlačili a bylo jen otázka času, kdy srovnají. To se jim povedlo v 66. minutě, když se po sérii pěti rohů prosadil na zadní tyči Gondek. Pak měl ještě dvě velké šance Syrovátka, ale naštěstí nás podržel Růžička. Od sedmdesáté minuty se hra zklidnila a postupem času se oba mančafty s remízou smířili. 

 

 

Autor článku: Zdeněk Kemény, hrající trenér Horního Dvořiště



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, hrající trenér: Z celkového pohledu byly z naší strany vidět dva poločasy jako den a noc. Je pravda, kdybychom vedli po půl hodině čtyři, pět nula, tak bylo asi hotovo, ale bohužel jsme opět odpadli fyzicky. Přijde mi, že se bojíme vyhrát. Každopádně bod bereme. Remíza je nakonec spravedlivá. Od nás se mi hlavně za první poločas líbil Polančík a Šafránek. Z řad hostí to byl takový hodně kolektivní odpracovaný výkon. Bohužel na nedělní utkání do Větřní nevím s kým pojedeme, poněvadž Pecha dlouhodobě vypadl, Plosz stále stopka a beci Zeman a Šafránek jdou do práce. Jestli se nezapojí jiní, jako Lavička, Roboch, Fuka či Vaňásek, tak nás bude tak osm a to fakt nemá cenu někam jezdit.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod B
M. Sulzer [-] - J. Gondek [-] , F. Filip [-] , J. Harenčák [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-] , J. Filip [-] , R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , R. Rousek [-] , J. Kohout [-]

TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - V. Pecha [-] , K. Zeman [-] , Z. Kemény [-] , J. Šafránek [-] - V. Smějsík [-] , M. Koller [-] , V. Měchura [-] , R. Olah [-] - F. Polančík [-] , S. Šťastný [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - PROCHASKA Petr (N), PÍCHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.