Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany na jaře poprvé inkasovaly, přesto berou tři body


0

Ve šlágru kola 1.A třídy přivítal, před početnou návštěvou, třetí celek tabulky prvního. Favoritem zápasu byly Slatiňany, které na jaře ještě neinkasovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze nepřinesla

V úvodních dvaceti minutách se hráči spíše 'poznávali' a šance k vidění nebyly. Poté se ale osmělil Kopecký, který s drobným přispěním chrudimské defenzívy poslal hosty do vedení.Hráči Slatiňan byli v tu chvíli jako politi živou vodou a začali si vytvářet šance. Vladykova střela jen orazítkovala tyč Kudáčkovy branky, individuální průnik Kopeckého pak hasil s obtížemi brankář Kudláček. Domácí se do vážnějších příležitostí dostávali stěží, ale pár chvil před poločasovým hvizdem se jim přeci jen podařilo vyrovnat. Ve vápně se nejlépe zorientoval Kratochvíl, který vyrovnal stav zápasu. Do kabin se odcházelo za stavu 1:1.

Chrudim nápor Slatiňan nevydržela

Stejně jako první poločas, i druhý začal takovým poznáváním soupeře. Na vážnější šanci si přijlížející počkali až do 60. minuty, kdy aktivního Kopeckého vychytal Kudláček. O tři minuty později se tito dva borci střetli tváří v tvář podruhé. Šťastnější byl znovu chrudimský brankář. Převaha hostů vyústila ve vedoucí gól v 64. minutě, kdy se ke standardní situaci postavil Vladyka, který vymetl všechny pavučiny v šibenici Kudláčka. V závěrečných deseti minutách Slatiňany přidaly ještě dvě branky po střelách Kopeckého a Pokorného vezou z Chrudimi tři body za vítězství 4:1.



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim C
Martin Škrha (generální sekretář, Chrudim): Okresní derby před početnou diváckou kulisou se muselo líbit. Obě mužstva hrála fotbal. Naši hráči doplatili na zkušenost soupeře. Výsledek je pro nás krutý, ale hosté zvítězili zcela zaslouženě.




Sestavy


MFK Chrudim C
L. Kudláček [-] - J. Malý [-] , M. Tlapák [-] , V. Zeman [-] , F. Holík [-] - P. Kratochvíl [-] (81. J. Hlavatý [-] ) , M. Holub [-] , R. Meduna [-] , J. Andrle [-] - D. Zrůst [-] , D. Žalud [-]

Spartak Slatiňany
J. Borek [-] - P. Kudrnka [-] , M. Chvojka [-] , D. Mihulka [-] (80. B. Jeřábek [-] ) , J. Koblasa [-] (86. P. Jeníček [-] ) - P. Vladyka [-] , V. Trňák [-] , J. Kopecký [-] (89. P. Morávek [-] ) , J. Málek [-] - M. Pokorný [-] , D. Koráb [-] (75. P. Hanuš [-] )

Místo: UMT. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.