4:3
(4:1)
14. L. Fenc
61. R. Lavička (vl.)
83. J. Salzer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:00

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno prohrálo v Horním Dvořišti a ztratilo šanci na postup


Branky


4. F. Olah , 13. V. Měchura , 36. V. Měchura , 44. V. Měchura - 14. L. Fenc , 61. R. Lavička (vl.) , 83. J. Salzer
0

Lipno mohlo v případě vítězství slavit postup do OP, ten mu ale podobně jako loni o vlásek utekl...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kapitán Měchura zkompletoval hattrick

Do utkání jsme šli, že nemáme co ztratit a hosté přesně obráceně. Postup do přeboru si mohli uhrát na hřišti, aniž by se na někoho museli ohlížet, poněvadž s velešínským béčkem měli před zápasem stejně bodů, ale lepší vzájemnou bilanci. Evidentně tíha okamžiku hlavně v první půli byla pro hosty skutečně veliká. Od prvních minut jsme se do soupeře pustili s velkým odhodláním a brzo se dostavil i výsledek. Vůbec nebylo na hřišti znát, že hraje aspirant postupu s týmem druhého konce tabulky.

 

Po levé straně zatáhl míč Plosz a před bránou našel kanonýra Olaha F., který už si věděl rady. Běžela teprve čtvrtá minuta.

 

Po necelé čtvrt hodině už to bylo 2:0, když z levé strany napálil míč opět Plosz a jeho střelu brankář hostí neudržel a pro dobíhajícího Měchuru nebylo problémem doklepnou. Hned po rozehrávce hosté snížili, když jsme se prakticky ještě radovali z dvou brankového vedení. Po pravé straně se rozběhl Panský a vysunul krásně do uličky Fence a ten byl rázem před brankářem Růžičkou sám a umístěnou střelou k tyči snížil.

 

Pak si vytvořil obrovskou šanci kapitán hostí Březina, ale do jeho střely z hranice penalty vlítl Lavička a ve skórování mu zabránil. Pak si vzal slovo tentokrát náš kapitán Venca Měchurů, který nás do přestávky dostal do tříbrankového vedení, když 2 x zahrával trestňák z 25 m respektive 20 m a nemýlil se. Opravdu to byly oku lahodící střely umístěné těsně pod břevno.

 

Hosté tlačili, ale vyrovnat nedokázali

Druhá půle probíhala do šedesáté minuty z naší strany bez větších problémů. Pak ve skluzu zahrával obránce Lavička těsně před útočníkem hostí, ale tak nešťastně, že ho srazil do protipohybu Růžičky a vlastenec byl na světě - 4:2.

 

Hosté vycítili šanci a zatlačili nás a prakticky až do konce utkání byli lepším týmem, ale šancí ke skórování moc neměli. Určitě stojí za zmínku šance Březiny, který opět někde mezi penaltou a malým vápnem napálil jen Lavičku. Nakonec se prosadil až sedm minut před koncem Sáček (Salzer), když využil zmatků naší obrany a ze šestnáctky prostřelil hradbu těl před sebou a dal nakonec výsledku konečnou podobu - 4:3. Konec zápasu jsme si už pohlídali.

 

 

Autor: Zdeněk Kemény



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény, hrající trenér: Dnes musím opět pochválit celý tým za skvěle odvedenou práci, ale kapitán Měchura vyčníval nad všemi. Z hostí se těžko někdo vybírá, poněvadž asi všichni moc chtěli, ale to jim šíleně svazovalo nohy. Upřímně je mi hráčů Lipna líto a mrzí mě, že jsme jim zkazili postup, ale třeba ještě není všem dnům konec, poněvadž o podobě soutěží v novém soutěžním ročníku budou rozhodovat všechny oddíly OPM a OSM hlasováním na losovacím aktivu.

FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát, abychom si udrželi první postupové místo, což byla asi chyba. Nervozita byla hodně znát, spousta zkažených přihrávek, nedokázali jsme hrát ten fotbal, který umíme. Domácí vyhráli zaslouženě, byli lepší na balonu, hráli v pohodě, prostě si užívali poslední zápas.



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - V. Vaňásek [-] , V. Měchura [-] , R. Lavička [-] , Z. Kemény [-] - M. Koller [-] , V. Smějsík [-] , F. Polančík [-] , R. Olah [-] - F. Olah [-] , J. Plosz [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - M. Hamburg [-] , Z. Skípala [-] , L. Fenc [-] , M. Víšek [-] , O. Panský [-] , P. Csavoj [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , E. Pač [-]

ŽK: 31. S. Šťastný , 90. R. Olah - 15. M. Schober , 62. J. Salzer .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Marek Jan - PÍCHA Karel (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.