2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mostek nedokázal utnout nelichotivou sérii


Branky


0

Pokud se hraje v Mostku, soupeř musí počítat s tím, že utkání bude bolet. Mostek nedá nikomu nic zadarmo a tentokrát se pokusil utnout nelichotivou sérii porážek proti Podhůří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podhůří se v případě výhry mohlo právě Mostku přiblížit v tabulce a tak mělo o motivaci postaráno. Jenže hned v úvodu dostalo studenou sprchu v podobě dvou branek ve vlastní síti. Zbraně však Podhůří nesložilo a dokázalo v samém závěru poslat utkání do penalt, kde bylo nakonec tím šťastnějším týmem a z Mostku tak odjíždí spokojeně se dvěma body.

Mostek vykročil za třemi body dobře

 Fotbalisté Mostku chtěli utnout nelichotivou sérii a po třech porážkách na jaře konečně vyhrát! Za třemi body vykročili velice dobře. Už ve 25. minutě vedli 2:0 po zakončení Brádleho, který se nejlépe zorientoval ve vápně soupeře a hlavičce Duchka. Ovšem výsledek mohl být i výraznější, jenže několik dalších velkých příležitostí zůstalo neproměněných a za to stihl domácí fotbalisty ve druhém dějství krutý trest.

Srovnání až v samém závěru

Hosté, kteří těžili především ze standardních situací, snížili na začátku druhé půle, kdy se z přímého volného kopu z ostrého úhlu dokázal prosadit Smejkal. V 88. minutě, po dalším centru, kterých létal do vápna domácích nespočet, vznikla v domácí šestnáctce "trma vrma" a Přívratský poslal zápas do penalt. Mostek tak znovu neudržel vedení a v závěru přišel o cenné body.

Hosté euforii z vyrovnání přenesli i na pokutové kopy

Podhůří bylo v euforii z vyrovnání v samém závěru. Naopak Mostečští měli svěšené hlavy a penalty nakonec prohráli a zkáza byla dokonána.



Ohlasy k zápasu


FK Mostek
Michal Bogáň, sekretář FK Mostek:: Ze zápasu, který jsme měli s přehledem vyhrát, máme jen bod a dovolili jsme soupeři, aby se k nám v tabulce přiblížil. Hrajeme dobře jen v některých fázích zápasu. Jakmile dostaneme gól, začneme bláznit a náš fotbal se mění „holomajznu“.




Sestavy



TJ Jiskra Podhůří
P. Přívratský [-]

Místo: Fotbalové hřiště Mostek. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.