0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká krize Poříčí pokračuje


Branky


0

Poříčí chtělo na domácím hřišti zlomit sérii nepovedených výsledků, ale proti byla tentokrát Rtyně. Poříčí tak upadlo do ještě hlubší krize a může jen šťastné, že body má nahrané z podzimní části sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříliš pohledné. Takto ohodnotil utkání vedoucí mužstva domácích pan Petr. Záložník Nývlt, poslední vítěz ankety hráč kola, zašel ještě dál: nedá se na nás koukat, je to děs. Utkání sice nepobralo příliš fotbalové krásy, na šance však bylo téměř vyrovnané. Ovšem jak bývá v poslední době u Poříčí "dobrým" zvykem, šance proměňoval pouze soupeř.

Ne a ne to tam spadnout

To si nejspíš museli říkat hráči Poříčí, které trápí v jarní části sezony několik absencí, se kterými se prozatím ne a ne vyrovnat. Několik šancí si sice dokázali vytvořit, ale buď mířili nepřesně a nebo ztroskotali na brankáři hostů. To Rtyně se dokázala trefit alespoň jednou, když se po hezkém uvolnění dokázal prosadit Pich. Divákům se tak naskytl již klasický obrázek. Poříčstí borci kráčeli do kabin se svěšenými hlavami za nepříznivého stavu. Nic na tom nezměnila ani další velká šance v závěru poločasu.

Úžasné sólo mladičkého Prouzy

Druhý poločas jako by byl zrcadlovým odrazem toho prvního. Nepřesnosti, žádné pohledné kombinace. Zkrátka nic, co by se oku diváka mohlo líbit. Jedinou výjimkou se stal dorostenec Rtyně Víťa Prouza, ale k tomu se ještě dostaneme. Domácí příznivci nelibě nesli, že se domácím nedaři dostat míč za záda hostujícího brankáře. Ale nezaujatý fanoušek musel přiznat, že Poříčí si vyrovnat ani nezasloužilo. Jak by řekl Vašek Vorel-na to se nadalo koukat. Krásnou tečku však za utkáním udělal již zmíněný dorostenec Prouza. Za hranicí vlastní šestnáctky si vzal míč, který mu po celou délku hřiště zůstal přilepený u nohy a krásné sólo završil brankou na 2:0 z pohledu hostů a definitivně tak srazil jakékoliv šance Poříčí. V utkání se poté už nic zásadního nestalo a tak Poříčí ztratilo další tři body, tentokrát na úkor Rtyně.



Ohlasy k zápasu


FK Poříčí u Trutnova
Lukáš Nývlt: Nedá se na nás koukat. Je to děs!

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Petr Garček: Utkání rozhodlo úžasné sólo přes celé hřiště rtyňského dorostence Víti Prouzy, který zvyšoval na konečných 2-0. Až na úvodních 10 minut jsme byli lepším týmem a zaslouženě bereme další venkovní body.



Sestavy


FK Poříčí u Trutnova
L. Picek [-]

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
V. Prouza [-]

Místo: Fotbalový stadion Poříčí. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.