3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžký terén na fotbalovosti nepřidal


Branky


0

Podhůří namočené v sestupovém pásmu potřebovalo ze hřiště Strážného odvést nějaké body, a přez to, že bylo domácím vyrovnaným soupeřem tak odjelo domů s prázdnou.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po zimě nebylo hřiště v Dolní Branné, kde hraje Strážné své domácí zápasy v příliš dobrém stavu, přesto však slušná divácká návštěva viděla hned čtyři branky a jednu neproměněnou penaltu o kterou se postarali hosté. To byl jeden z hlavních důvodů, proč zůstaly všechny body domácím. 

Neproměněná penalta rozhodla

Na těžkém terénu, který se dal očekávat po zimní přestávce na většině hřišt se nehrál příliš atraktivní fotbal. Domácí se však snažili hrát ofenzivně a to jim přineslo kýžené ovoce, když se ujali vedení brankou Stejskala. Hosty z Podhůří však úvodní branka donutila hru otevřít a dostávat se častěji do šancí. Po jedné takové se dokonce pískal pokutový kop. Tuto výhodu však hosté nedokázali využít a krátce po té šlo domácí Strážné už do dvoubrankového náskoku. Celkově byl první poločas vyrovnanou záležitostí a hosté tak do přestávky zaslouženě snížili zásluhou Smejkala a vrátili se tak zpět do zápasu. 

Penalta poslala hosty do kolen

Druhý poločas začal totožně, jako ten první skončil. K vidění byla ne příliš atraktivní, za to však vyrovnaná hra a několik šancí na obou stranách. Prozatím ale bez gólového efektu a čím více se blížil konec utkání, tím více byla hra nervózní. Strážné však tuto nervozitu ukončilo proměněnou penaltou. O to se postaral Stejskal a zapsal se tak podruhé na střeleckou listinu. Třetí branka už hosty definitivně položila a tak se utkání v poklidu dohrálo za stavu 3:1



Sestavy


TJ Strážné
P. Čurda [-]

TJ Jiskra Podhůří
Z. Smejkal [-]

Místo: Fotbalový stadion Dolní Branná. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.