5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra si z Jánek odvezla "bůra"


Branky


0

Utkání by se dalo ohodnotit jednou jedinou větou. Jasná záležitost pro domácí!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání na UMT v Trutnově nechyběla spousta šancí, krásných fotbalových věcí a hlavně branky. Jánky nedaly soupeři šanci a v jednoznačném utkání zvítězily 5:1

V poločase bylo prakticky po zápase

Jednoznačný průběh utkání hraného na umělé trávě v Trutnově, kdy domácí nedali hostům šanci zápas významně ovlivnit či zvrátit. Skóre otevřel již v 6. minutě proměněným pokutovým kopem Michal Dvořák po faulu na Bráta. Ten ve 13. minutě svojí další střelou orazítkoval jen břevno branky hostů. V 17. minutě předvedl Miloš Dvořák krásný věšák do horního rohu branky hostů, z 25 metrů vymetl pavučinku. Z mnoha dalších šancí prvního poločasu ještě stojí za zmínku střela Michala Dvořáka, kterou brankář jen se štěstím vyrazil. Domácím se před poločasem povedlo přidat třetí pojistku, gólem Hradeckého po načechraném centru od Bráta. Hradecký mohl z následující akce přidat další branku, ale po sólové akci sám před brankářem Hilbertem poslal míč těsně vedle tyče. Hosté zahrozili svou první příležitostí a střelou na Bernasinského branku až v samém závěru poločasu po rohu, ale nedokázali přesně zakončit.

Hosté dokázali pouze korigovat

Druhý poločas zahájil svojí šancí Brát, ale sám před brankářem neuspěl. V 53. minutě přidal svoji druhou branku v utkání krásným volejem Michal Dvořák po perfektním centru Mildy Dvořáka st. Chyba domácí obrany v 57. minutě nabídla šanci hostům na snížení brankového manka. Po ruce domácího obránce v pokutovém území se pískala penalta. Hosté bezpečně proměnili, nemýlil Kozák. Domácí ve druhém poločase viditelně zvolnili a hosté tak více drželi střelce domácích od své branky. S tím ale nesouhlasil Milda Dvořák st., který přidal pátou branku domácích. Své účinkování v utkání mohl ozdobit hattrickem, ale další gólové příležitosti neproměnil. Těsně před koncem mohli ještě hosté snížit, ale Bernasinski v brance domácích byl proti. Domácím tým tak zahájil jarní část sezóny jasnou výhrou.



Sestavy


SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - M. Dvořák [-]

TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
J. Stránský [-]

Místo: Fotbalový stadion J.Lázně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.