Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 15:00

3.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Trnovanské Hvězdě pomohl ke třem bodům Hlavačka!


Branky


0

Hvězda v minulém kole zajížděla do Háje, kde do 60. minuty hrála vyrovanou šachovou partii. Ta směřovala minimálně za patem/remízou. Dvě figurky hráče Uličného se však v závěrečné půlhodince nechaly vyloučit, což zapříčinilo debakl 1:5. Ani Srbice nešly do tohoto klání s čistou hlavou, s nulovým bodovým ziskem a záporným skóre 3:14 se krčily na dně tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Hlavačkovi

Od úvodních minut přidělával vrásky na čele srbických obránců Hlavačka, jeho první projektil orazítkoval tyč, v druhé šanci už nedal Lanžovi šanci - 1:0. Diváci sotva usedli zpět do svých sesadel a ,,Řepa´´ měl na kopačce další branku. Myšlenka byla dobrá (obstřel na zadní tyč), provedení polukhávalo a stále to bylo 1:0. Hosté zazlobili rychlým brejkem, kdy se po straně probíjel Kordule. Naservíroval míč do vápna Müllerovi, svou střelou Smetanu jen probudil ze spánku. Smetana si poradil i přímým kopem zahrávaným těsně za hranicí vápna a riskantní malou domů od svých obránců. A jak už bylo zmíněno, první poločas patřil Hlavačkovi. Ve 45. minutě se naznačením dostal přes dva hráče a na bližší tyč poslal míč tam, kam patří - do branky. Hvězda sice vedla 2:0, musíme ale poznamenat, že srbickým se zranili dva hráči a duel dohrávali s vypjetím všech sil v 9 lidech!

Za bojovnost by si Srbice nějaký bodík zasloužily

Úvod druhého poločasu ukázal, že bojovností se dá splnit i nemožné. Glőckner se dostali do samostatného úniku a zkušene překonal Smetanu - 2:1. Vzápětí Hlavačka mohl dokonat hattrick. Simandl jej našel samotného před prázdnou brankou a útočník s číslem 11 se zřejmě zalekl zápisného. Nastřelil brankáře, naštěstí pohotově dorazil Molnar a bylo o něco veseleji - 3:1. Pichnerova hlavička skončila těsně mimo, a tak si poslední slovo z řad domácích vzal Vít Petrů. Utaženou střelou donutil Lanže, aby kulatý nesmysl lovil ze své svatyně počtvrté. V závěru mohl zkorigovat Kordule, jenž se opět trestuhodně řídil sám na Smetanu. Dlouho přemýšlel, jaké zakončení zvolí, až se mu míč zamotal pod nohy a byla z toho scénka do silvestrovských sportovních novin. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hvězda Trnovany
František Frolík - TJ Hvězda Trnovany: Před zápasem nebylo jasné, zda srbičtí k zápasu vůbec nastoupí. Tyto zápasy bývají zrádné, naštěstí jsme to zvládli a máme tři body. Moc ke koukání to nebylo, ale na to se historie ptát nebude.

TJ Sokol Srbice B
Petr Müllet - TJ Sokol Srbice B: Přijeli jsme v 11 lidech a během prvního poločasu se nám dva kluci zranili. Za předvedený výkon se nemusíme stydět!



Sestavy


TJ Hvězda Trnovany
Z. Smetana [-] - J. Hlavačka [-] , A. Pichner [-] , R. Šíp [-] (40. V. Petrů [-] ) , L. Podhrázský [-] , O. Desenský [-] , V. Molnar [-] , M. Doležal [-] , L. Doksanský [-] , R. Simandl [-] , J. Zahradníček [-]

TJ Sokol Srbice B
V. Lanž [-] - P. Müller [-] , R. Kliský [-] , D. Nejedlý [-] , P. Rak [-] , M. Neuman [-] , T. Glöckner [-] , M. Bukovjan [-] , D. Lanž [-] , P. Kordule [-] , R. Kliský [-]

ŽK: 3. M. Doležal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zubr Jan - KODEŠOVÁ Tereza, FUJDIAK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.