3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 15:00

1.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnovany byly za půlhodinu v tříbrankovém náskoku


Branky


0

 V prvním kole okresního přeboru narazila trnovanská Hvězda na nevyzpytatelné Kostomlaty. V obrovském horku chtěly oba celky vstoupit do nové sezony vítězně, to se nakonec povedlo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních minutách byli nebezpečnější hosté. Rychlou kombinační hrou trápili domácí defenzivu, do vyložené šance se ale ne a ne dostat. Pak přišel nečekaný úder. Z prvního útoku Hvězdy se prosadil Pavel Gotz, jehož střelu si některý z obránců zblokoval do vlastní sítě - 1:0. O 12 minut později se prosadil nejmladší hráč na hřišti - Jan Hlavačka. Molnar mu poslal do vápna krásnou přihrávku po zemi a byl by hřích, aby tuto příležitost ,,Řepa´´ nevyužil - 2:0. Trnovanští na pátečním tréninku nacvičovali rohové kopy a po jednom z nich se hlavou trefil Hojka - 3:0. Do poločasu ještě zahrozil z dálky Zahradníček a Molnarovo hlavička z malého vápna se do branky nevešla. 

V druhém poločase převzali iniciativu hosté, neboť museli dohánět tříbrankové manko a v nepříjemném počasí jim pomaleji ubývaly síly. Několik nebezpečných střel však zlikvidoval s přehledem chytající Smetana. Ten vyrazil i přímý kop v 57. minutě, jenže u míče byl jako první Javůrek a bezmocný Smetana poprvé kapituloval - 3:1. Hosté vycítili šanci a dostali se do několika nebezpečných situací. Kulatý nesmysl mezi tři tyče dotlačili ještě jednou, jenže v tu chvíli už byl nahoře praporek pomezního rozhodčího a stav se neměnil. Když se neuchytila ani velká šance Hlavačky, skončilo utkání výsledkem 3:1.

Hvězda tedy udělala první krok k tomu, aby dala zapomenout na loňskou hrubě nevydařenou sezonu, Kostomlaty si na první body musí počkat. První příležitost budou mít doma proti Sobědruhům, Trnovany zajíždí do Háje.

 

Autor: František Frolík



Sestavy


TJ Hvězda Trnovany
Z. Smetana [-] - R. Simandl [-] , J. Hlavačka [-] , A. Pichner [-] (80. R. Šíp [-] ) , P. Götz [-] , J. Zahradníček [-] , O. Desenský [-] (76. L. Podhrázský [-] ) , V. Molnar [-] , M. Doležal [-] , J. Hojka [-] , F. Frolík [-]

FK Kostomlaty pod Milešovkou
R. Jonáš [-] - V. Javůrek [-] , R. Zeman [-] , K. Polák [-] (60. M. Hänel [-] ) , L. Forni [-] , R. Zimmermann [-] , V. Beneš [-] , T. Malík [-] , R. Řeřicha [-] , P. Bláha [-] , B. Knotek [-] (70. L. Albrecht [-] )

ŽK: 54. V. Molnar , 76. A. Pichner .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: Novotný Libor - KODEŠOVÁ Tereza, ULIČNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.