2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ztráta lídra poslala do čela Volanov


Branky


0

Svoboda si s Prosečným poradila až na pokutové kopy a ztráta jí může velice mrzet, protože pustila do čela rozjetý Volanov. Ovšem stále má jedno utkání k dobru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, které bylo vyrovnané na šance i na branky. Prosečná se prezentovala důrazným fotbalem, proti kterému Svoboda dlouho hledala recept. V závěru utkání plály emoce. Sudí Dvořák zkrátka závěr zápasu nezvládl, nechával bez odezv tvrdé

Důraz Prosečné se vyplatil

Prosečné se domácího favorita vůbec nezaleklo a důrazem, rychlostí a bojovností jej hned v úvodu utkání zaskočilo. Na šance byl první poločas bohatý na obou stranách. Jenže na straně Svobody stál skvěle chytající brankář Jan Kyncl, který si tímto výkonem vysloužil nominaci do sestavy kola a také nemohoucnost domácích střelců otevřít skóre. Když se v polovině prvního poločasu dostala Svoboda do své největší šance, potvrdila tím nešťastně pravidlo nedáš-dostaneš, protože hned z protiútoku uklidil míč za záda jinak bezchybného Kyncla zkušený Lev a otevřel skóre utkání. Za stavu 0:1 odešly oba týmy do kabin.

Srovnání přišlo po hodině hry

I když diváci sledovali vyrovnané utkání, domácí dlouho nemohli najít na pevnou obranu Prosečné recept. Teprve až po hodině hry přišla spása. Na rohový kop si nejvýše vyskočil Karlík, který se trefil zatím v každém jarním utkání, a vyrovnal na konečných 1:1. Hra se poté změnila na boj, který výrazným způsobem nezvládl rozhodčí Dvořák. Odpouštěl velmi tvrdé zákroky, neuděloval karty a tak vysvobozením pro oba týmy byl až závěrečný hvizd. Šlo se tedy na pokutové kopy.

Hned třikrát uspěl Beneš

Penaltový rozstřel se rozhodoval až v náhlé smrti, kde měl pevné nervy Beneš a spolu s brankářem Kynclem udrželi ve Svobodě alespoň dva body.



Sestavy


SK MFC Svoboda
J. Kyncl [-] - J. Karlík [-]

TJ Sokol Prosečné
J. Lev [-]

Místo: Fotbalové hřiště Svoboda n/Ú. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.