7:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrozivý debakl rezevy Kalné


Branky


0

Když se spolu střetly nedalecí sousedé z Černého Dolu a Dolní Kalné, nikdo nečekal, že by utkání mohlo nabrat takto jednoznačný průběh. Bohužel debaklu Kalné nemohlo nejspíš nic zabránit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za krásného jarního dne viděla pouhá čtyřicítka fanoušků v Černém Dole hned osm branek a k jejich obrovské radosti sedm z nich v síti soupeře. Znovu úřadoval nejlepší kanonýr domácích Pavlíček, který se trefil dvakrát. Diváci viděli také tři pokutové kopy a červenou kartu. Utkání tak rozhodně nenudilo. 

Kalná byla na ručník

Za slunečného odpoledne přivítal kalenskou rezervu nedaleký Černý Důl. Již v prvních minutách hry tým domácích jasně přehrával hosty. Jednu z akcí již v 10.minutě zužitkoval domácí kanonýr Pavlíček, když si pohrál se Zilvarem a rozvlnil síť poprvé. Kalná byla na ručník, poněvadž během dalších deseti minut tým z Černého Dolu přidal další dvě branky. Hned poté se kopal i pokutový kop, když V.Kodytek povalil obrovitého záložníka domácích, který si doslova o penaltu řekl. Tentokrát však úřadoval hostující brankář Plecháč, který bravurně pokutový kop lapil. Na druhé straně se o pár minut později se také pískala penalta, tu ale bohužel V.Kodytek neproměnil. Poločasový stav tak byl 3:0 pro domácí.  

Domácí dokonali debakl

Druhé dějství bylo vyrovnanější, přesto byli domácí produktivnější a dokázali opět vstřelit rychlé branky. Kalenští byli definitivně na kolenou a očekávali rychlý konec zápasu. Smolný okamžik byl i pro hráče Kohouta, který se snažil zastavit prchajícího útočníka Černého Dolu, ale bohužel jen za cenu faulu a následovat nic jiného než červená karta a další pokutový kop. Ten byl s přehledem proměněn a stav změněn na hrozivých 6:0. Za okamžik domácí z rohového kopu zvýšili po sedmé, když Drinka minul míč a nechal tak skórovat osamoceného útočníka domácích. Do zadních řad se posunul V. Kodytek, aby se pokusil zamezit ještě většímu debaklu. Z toho se objevila ojedinělá akce v podání bratři Kodytků. Právě A. Kodytek utekl všem bránicím hráčům a nahrál míč jako na podnose Lukešovi, který kosmeticky upravil skóre na 7:1. Do konce si už domácí výsledek pohlídali a oslavili zasloužené tři body.



Sestavy


TJ Sokol Černý Důl
J. Teichman [-] - Z. Pavlíček [-]

FK Dolní Kalná B
A. Kodytek [-]

Místo: Fotbalové hřiště Černý Důl. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.