2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro Volanov!


Branky


0

Volanov drží v nabité tabulce druhé místo a pokud chce pomýšlet na pomyslnou bednu, musel houževnatého soupeře ze středu tabulky na domácí půdě udolat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání na stadionu Letná ve Volanově bylo jednou z mála světlých výjimek kola. Nepostrádalo tempo, šance a ani branky. Domácí Volanov však byl lepším týmem a tak tři body zůstaly zaslouženě na straně domácích. 

Tři branky a dost!

V prvním poločase se vlastně událo všechno důležité. Domácí byli lepším týmem, drželi míč na kopačkách a utkání kontrolovali. Z tlaku pramenily šance a z jedné takové padla v polovině poločasu první branka utkání. Domácí se hezkou kombinací po levé straně dostali až do šestnáctky, kde se před golmanem hostí ocitl uplně osamocený Prokop a zkušeně poslal míč mezi nohy vysokého brankáře hostů, který byl jinak oporou mezi třemi tyčemi. Další branku přidali domácí po standartní situaci, konkrétně po rohovém kopu Macha. Na krásný centr si skvěle naskočil Voňka a nedal brankáři sebemenší šanci. Hosté spíše nakopávali a hráli na brejky. Ještě před koncem poločasu jeden takový balon propadl až za obranu domácích a nejlepší podzimní střelec Černého Dolu Pavlíček si počínal více než zkušeně a rázem byli hosté zpět v utkání. 

Žádná branka a skvělý Štoček

Do druhé půle se tak šlo za stavu 2:1 a hosté chtěli alespoň srovnat skóre a odvést si do Černého Dolu nějaký ten bod. Ovšem v brance stála jedna nepřekonatelná překážka-vynikající brankář Štoček. Hosté byli ve druhém poločase lepším týmem, ovšem jejich taktika dlouhých míčů nenesla ovoce a když už se do šance dostali, v brance stál již zmíněný Štoček. Další branku tak druhá půle nepřinesla a hosté museli odjet domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Volanov
Tomáš Voňka: Tři body zůstali zaslouženě ve Volanově. Největší zásluhu na tom měl brankář Štoček.




Sestavy


FK Sokol Volanov
P. Štoček [-] - T. Voňka [-]

TJ Sokol Černý Důl
Z. Pavlíček [-]

Místo: Fotbalový stadion Letná Volano. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.