0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemešná vrátila Libči podzimní porážku


0

Dohrávku 16. kola mezi domácí Jiskrou Libeč a hosty z Bílé Třemešné ohrozil déšť, který trápil Libeč po ceý den. Navečer se však počasí umoudřio a mohl se začít hrát pohledný a kombinační fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konfrontace týmů z popředí tabulky slibovala kvalitní podívanou. Třemešná nakukuje po postupových příčkách, Libeč se za postupem nežene, ale body doma ztrácet rozhodně nechce. Sudí Matějka utkání bez větších problémů zvládl. Hrálo se bez zbytečné agresivity. Obě mužstva se snažila hrát pohledný fotbal pro hrstku diváků, kteří si našli do Libče za sychravého počasí cestu. Utkání nakonec rozhodly chyby na Libečské straně a vetší efektivita hostů z Třemešné. Ti si tak odvážejí cenné tři body z Libečské půdy.

Třemešná trestala chyby

Utkání se hrálo na mírně podmáčeném povrchu, to však ani jednomu z týmů nebránilo v pohledné kombinační hře. Libeč měla v úvodu utkání mírnou územní převahu, kterou však nedokázala zužitkovat v žádné výraznější ohrožení branky hostů. Naopak. Přišla chyby ve středu hřiště, kterou hosté okamžitě proměnili v úvodní branku utkání. Hra se po první brance srovnala, ale dále se hrálo o střed pole bez ohrožení obou branek. V nastaveném čase prvního poločasu přišla nenápadná střela hostů. Letěla mimo tři tyče, ovšem brankář Mahrla si ji nešťastně srazil před úplně prázdnou branku a a střelec Třemešné už měl snadnou práci.

Bezzubá Libeč

Libeč nesložila zbraně a po přestávce se snažila ovládnout hru a pokusit se s výsledkem něco udělat. Vysoký pressing, čersvé síly a ani přeskupení řad však ke kýženému gólu nevedly. Hra byla stále vyrovnaná a její obraz se oproti prvnímu poločasu moc nezměnil. Hrálo se vyrovnané utkání, především tedy ve středu pole. Šance nepřicházely ani na jedné straně. Až přišla další chyba domácího celku a znovu velice efektivní střelci Třemešné. Utkání tak rozhodovaly individuální chyby domácích borců, které Třemešná tvrdě trestala. Navíc v závěru ještě brankář Mahrla chytil pokutový kop a zmírnil pro Libeč už tak dost krutý výsledek.



Místo: Stadion Libeč. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.