Řetězárna získala v Hlubočkách důležité dva body!


Branky


0

Jak utkání vypadalo si přečtěte v reportáži psané z pohledu hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naše áčko potvrdilo zlepšený výkon z jarních zápasů a z Hluboček si veze veledůležité dva body! Mohli být i tři, ale sportovně musíme uznat, že remíza po 90. minutách byla zasloužená. Konečně jsme tak zlomili dvě prokletí, jednak bodové a hlavně penaltové, až na po páté jsme dokázali nezvyklou rošádou brankářů zvládnout i tuhle dovednostní disciplínu. Udělali jsme tak velký krok k naší záchraně, kterou je však potřeba potvrdit v následujících třech domácích zápasech. Pokračujeme již v pondělí v dohrávce s Pasekou.

 

Od prvních minut se náš tým tlačí dopředu a je na hráčích vidět chuť, zvládnout tenhle veledůležitý zápas. Dvakrát zradí v nebezpečném zakončení Šebestu kluzký povrch, Marcinov pak střílí v 5. minutě nad bránu. Bohužel domácí hned z první šance udeří. Po pravé straně nám ve 13. minutě uteče hlubočský útočník, jeho střela končí na tyči, bohužel se však odrazí přímo k Dulinovi a ten střílí první branku zápasu. Hned o minutu později máme obrovskou šanci na vyrovnání, Žák najde přesným centrem na jedenáctce Marcinova, který úplně volný hlavičkuje bohužel do domácího brankáře. Žák se v 17. minutě prezentuje další střelou, ovšem i tu brankář domácích kryje. Náš tým se tlačí dopředu a Nepožitkovu střela opět končí v náručí Plcha. Ve 23. minutě přichází zasloužené vyrovnání, Žák najde ve vápně Marcinova, který nadvakrát překonává brankáře Hluboček, 1:1. Ve 26. minutě najde ve vápně Schneider úplně volného Michálka a ten asi doteď přemýšlí, jak nedokázal proměnit tuhle stoprocentní šanci. Bohužel přichází trest a hosté z druhé střely na branku se opět ujímají vedení, Henkl přesnou střelou k tyči, 2:1. Pokračuje útočný fotbal, Marcinovu nebezpečnou střelu tečují obránci mimo na rohový kop. Stav střel je už 8:2, bohužel na branky prohráváme. V 37. minutě Schneider centruje na Šebestu, jeho technická střela končí metr vedle levé tyče. Domácí po třetí vystřelí na naši bránu až v 39. minutě, naštěstí hlavičkují nad. V 41. minutě se však dostane k míči opět Šebesta a zkušeně přelobuje brankáře domácích, je vyrovnáno 2:2.

 

Druhý poločas začnou udávat tempo domácí a zatlačí nás před naši bránu. Několik standartních situací a rohů však v pohodě zneškodníme. V 59. minutě si domácí po standartní situaci vytvoří obrovskou šanci, po skrumáži před naší bránou nakonec míč míjí pár decimetrů levou tyč Tillovi branky. Hraje se pak hlavně na půlce, oba soupeři si jsou vědomi, o co dnes jde. V 66. minutě se zastřeluje Michálek, ovšem jeho střelu vytlačuje domácí brankář na rohový kop. V 70. minutě zahráváme rohový kop, Nepožitek najde přesně ve vápně Michálka a ten posílá náš tým do vedení 3:2. Hosté nechtějí odejít bez bodu a před naší bránou začíná být horko. Bohužel v 77. minutě zahrávájí po našem faulu standardní situaci, míč se dostane k Goldscheidovi a ten parádní střelou do šibenice vyrovnává na 3:3. Domácí chtějí ale víc, naše obrana však dotáhne zápas k důležité remíze. Nutno dodat, že zápas i přes obavy odřídil ve vynikajícím stylu rozhodčí Langhammer. 

Do brány se na penalty postaví nečekaně Michálek a první tří série jsou střelci stoprocentní. Ve čtvrté sérii však Michálek lapí domácím penaltu a rozhodující pátou sérii začně Till, který pokud dá, je rozhodnuto. Nejednomu se v tu chvíli zastaví dech, někteří se ani nedívají, ale náš ,,brankář,, prokáže klid a nekompromisně ukončuje tenhle zápas. Druhý veledůležitý bod putuje na Jesenicko!

 

Statistiky:

Branky: Marcinov, Šebesta, Michálek, rozhodující penalta Till

 

Sestava: Till – Obšil, Křivan, Bajza – Zrník, Nepožitek, Žák, Schneider – Michálek – Šebesta, Marcinov
Střídali Jati

 

Rozhodčí zápasu: hlavní Langhammer Luděk, asistenti Šebesta Vratislav a Foral Lukáš, delegát Žák Ludvík

 

Fotogalerie z utkání: http://skretezarna.rajce.idnes.cz/Hlubocky_SK_Retezarna_3_4

 

Autor: Roman Michálek



Sestavy


FK Hlubočky
T. Plch [-] - M. Stibor [-] , M. Krbeček [-] , J. Henkl [-] , B. Pudil [-] - L. Dulin [-] (70. J. Karas [-] ) , O. Goldscheid [-] , L. Ferenčík [-] , J. Strýček [-] , T. Oral [-] (46. V. Hýbl [-] ) - J. Stloukal [-] -

SK Řetězárna
J. Till [-] - D. Marcinov [-] , K. Šebesta [-] (72. F. Jati [-] ) , J. Nepožitek [-] , R. Zrník [-] , M. Žák [-] , D. Schneider [-] , A. Obšil [-] , V. Křivan [-] , R. Michálek [-] , K. Bajza [-]

ŽK: 88. L. Ferenčík - 77. V. Křivan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - ŠEBESTA Vratislav, FORAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.