Divoký zápas nakonec ovládlo Dubicko


Branky


17. A. Obšil , 33. R. Michálek , 45. K. Šebesta (p.) , 73. R. Michálek - 23. J. Hymr (p.) , 29. M. Burian , 32. J. Křepelka , 45. M. Burian , 87. J. Hymr
0

Reportáž z utkání psanou pohledem domácího celku nám prostřednictvím registrované sekce zaslal Roman Michálek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Téměř 300 diváků vidělo v domácím areálu již po druhé kvalitní fotbalovou podívanou, bohužel ale i tak jako v zápase s Maletínem, tak i tohle pondělí s Dubickem nepřineslo tíženou radost ze tří bodů. Soupeř jasně dokázal, proč mu patří druhá příčka letošní tabulky 1.A třídy a bojuje s tak s Černovírem o postup do Krajského přeboru. Těžko oddělitelní hráči od balónu, přesný kombinační fotbal a hlavně velmi vydařený výkon dvojice Křepelka – Hymr. Ovšem je potřeba vyzdvihnout i výkon našeho týmu, který se opravdu rval do poslední minuty a za sobotní výkon mu není možné co vytknout. Snad jen pět obdržených branek v domácím prostředí není moc dobrá vizitka naší obrany. Po třetí v řadě jsme přišli o body pár minut před koncem, situace již není dobrá a každá ztráta v dalších zápasech bude znamenat, že již nebudeme mít sami v rukou záchranu 1.A třídy i pro příští sezonu.

 

Jako první vyzkouší ve druhé minutě brankáře Dubicka pro přihrávce Šebesty Michálek. Hned o minutu později proniká po pravé straně skvěle hrající Obšil, najde ve vápně Marcinova, ale jeho střelu kryje brankář hostů. Hosté se poprvé před Tilla dostanou v 9. minutě, jejich pokus končí rohovým kopem. Z jeho rozehrání mají hosté stoprocentní šanci, Till však vytáhne proti úplně volnému hlavičkujícímu soupeři skvělý zákrok. O chvíli později postupuje opět na bránu Obšil, ovšem místo aby přihrál úplně volnému Šebestovi, zakončuje nakonec prudkou střelou těsně nad bránu. Pokračuje ofenzivní fotbal, který se divákům musí líbit. V 16. minutě již zaplněné domácí ochozy burácí, Šebesta přiklepává Obšilovi a ten nekompromisně posílá náš tým do vedení 1:0. V 19. minutě vytáhne další skvělý zákrok Till, tečovanou střelu vyboxovává mimo. V 22. minutě bohužel fauluje ve vápně Maceček a hosté z následné penalty vyrovnávají Hymrem na 1:1. Šebesta může o chvíli strhnou vedení opět na naši stranu, ovšem tak jako o minutu později Křivan, neúspěšně. Ve 29. minutě se k míči na půlce dostane hostující Burian a sólem přes několik našich hráčů posílá přesnou střelou hosty do vedení 2:1. Bohužel v 32. minutě již prohráváme 1:3, Křepelka zvyšuje vedení Dubicka o dvě branky. Naštěstí hned s rozehrání opět podniká rychlý brejk Obšil, najde ve vápně Marcinova a ten přesným centrem přihraje Michálkovi, který hlavičkou snižuje na 2:3. V 36. minutě nás od další pohromy zachrání břevno. Ve 40. minutě přichází sporný okamžik, Šebesta je podle mínění celého domácího areálu faulován ve vápně, ovšem hlavní rozhodčí nakonec našemu hráči udělí žlutou kartu za protesty. Ve 43. minutě už se ale penalta kope, Marcinov je ve vápně stažen a Šebesta pak profesorsky vyrovnává na 3:3. Bohužel náš tým neudrží vyrovnaný stav do poločasu a už v nastaveném času nás opět Burian posílá přesnou střelou do kolen.

V 54. minutě postupuje na brankáře Dubicka Marcinov, jeho prudkou střelu k tyči však Hajtmar vytáhne na rohový kop. Náš tým jasně soupeře přehrává a zatlačí jej několik desítek minut před svou branku. Bohužel ani Nepožitek a opět ani Marcinov své šance nezakončí tíženou brankou. V 72. minutě přichází zasloužené vyrovnání. Šebestova střela končí na tyči a jako první se k odraženému míči dostane Michálek, který vyrovnává na 4:4. V 77. minutě najde Kováč opět Šebestu, ale vynikající zákrok dubického brankáře zabrání od našeho vedení. V 79. minutě se do obrovské šance dostává Zrník, ale Hajtmar se opět předvede famozním zákrokem. Náš tým chce vyhrát a žene se dopředu, hosté se poprvé dostanou k zakončení až v 85. minutě. Bohužel i fotbalová spravedlnost je tentokráte slepá a v 87. minutě hosté s první střely na bránu v druhém poločase zakončují přesnou hlavičkou a rozhodují o svém vítězství 5:4.

 

Příští víkend čeká naše áčko dvojzápas. Nejprve zajíždí k ryze záchranářskému souboji v sobotu do Hluboček, kde půjde defakto o šest bodů. Hned ve sváteční pondělí doma přivítá další z celků okupujících čelo tabulky, nebezpečnou Paseku. Zápas se hraje 8.5. od 14:00 hod a fotbal v České Vsi určitě přitáhne další velké množství fanoušků.

Branky: Michálek 2, Šebesta, Obšil

Sestava: Till – Křivan, Maceček, Bajza – Zrník, Žák, Nepožitek, Obšil – Michálek – Marcinov, Šebesta
Střídali: Kováč, Vlachopulos

Rozhodčí zápasu: hlavní Přikryl Roman, asistenti Hubený Lukáš a Jurčák Milan, delegát Žák Ludvík

Fotogalerie z utkání na: http://oskarphoto.rajce.idnes.cz/SK_Retezarna_FC_Dubicko_4_5_3_4_branky_Michalek_2,_Sebesta,_Obsil



Sestavy


SK Řetězárna
J. Till [-] - D. Marcinov [-] , K. Šebesta [-] , J. Nepožitek [-] , M. Žák [-] , R. Zrník [-] , A. Obšil [-] , O. Maceček [-] , V. Křivan [-] , R. Michálek [9.0] , K. Bajza [-]


ŽK: 23. O. Maceček , 41. K. Šebesta , 49. K. Bajza - 49. L. Cejpek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: PŘIKRYL Roman - HUBENÝ Lukáš, JURČÁK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.