Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka doma vypráskala Dubou


Branky


0

Domácí jsou doma hodně nebezpečným týmem a o tom se dnes hosté skutečně přesvědčili. Domácím navíc ani nedali gól, což je zásluha nejen dobře fungující obrany, ale vůbec celého výběru Lokomotivy áčka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šatny za stavu 1:0

Domácí na soupeře vlétli hned ze začátku zápasu a ti se nestačili divit, protože Lokotka pálila jednu tutovku za druhou. Nakonec to v 18. minutě zlomil Dan Kliment, který poslal domácí do vedení 1:0. Domácí hráli velice dobře, hlavně díky týmovému přístupu a hosty k ničemu zásadnímu nepustili, i když i ti měli některé náznaky šancí, ale do brány se to jen těžko mohlo dostat. Po dalších neproměněných šancích se hráči pomalu, ale jistě, začali odebírat do šatny za výsledku 1:0. Další branky nám tento poločas totiž již nenabídl.

Lokotka si dalšími góly zápas pohlídala

Ve druhé půli měli domácí hráči obdobný problém, jako v té první. Zase si vytvořili spousty šancí, ale nic z toho se jim nedařilo proměnit. Až v 66. minutě se k penaltě dostal Lebduška a ten dokázal domácí poslat do vedení 2:0. Hosté stále nemohli odpovědět a tak se slova chopili hlavně domácí borci, kteří se na závěr prosadili ještě ve dvou případech. V 83. minutě si branku připsal Tomáš Hřebřina. V 88. minutě se závěrem prosadil Jan Lupšák. Konečný výsledek byl 4:0 pro domácí Lokotku.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa
Jan Horáček (trenér Lokotky): Očekávání od zápasu? Měli jsme roli favorita a to jsme splnili. Herně jsme byli určitě lepším týmem, akorát jsme nakonec dost hořeli v zakončení, byť jsme dokázali vsítit čtyři branky. Já si myslím, že bych dnes mohl vypíchnout celé mužstvo, ale přeci jen podle mě vyčníval Brejcha, který byl hodně vidět.




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - O. Pospíšil [-] (78. J. Lupšák [-] ) , P. Lebduška [-] , J. Brejcha [-] , D. Tomášek [-] , V. Česenek [-] , R. Lupoměský [-] (69. J. France [-] ) , D. Kliment [-] , T. Hřebřina [-] , J. Beneš [-] , J. Starý [-]

TJ Slavoj Dubá
T. Dvořák [-] - J. Jeništa [-] , J. Sloup [-] , J. Rejzek [-] , F. Franěk [-] - J. Fliegel [-] , M. Demeter [-] , L. Drunecký [-] , M. Heptner [-] - J. Vaněk [-] , M. Šverma [-] (67. D. Malčík [-] )

ŽK: 70. D. Tomášek - 2. M. Heptner , 48. J. Jeništa .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mengr Jiří - HRBÁČEK Jan, NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.