1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:00

6.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka doma vyhrála


Branky


0

Na Lokotku se přijeli podívat hoši ze Stružnice, aby zahájili Českolipské derby. Domácí měli o bod více a přeci jen doma byli nasazení. I tak ale domácí borci zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:0, jalová půle

Hosté nastoupili bez 5 hráčů základní sestavy a na hřišti to bylo znát. Na trávník se sice dostali kluci, kteří si nezahrají tak často, ale právě díky tomu byli v první půli slabším soupeřem. Hrálo se prakticky jen na jejich bránu, ale domácí mohli být v poločase v klidu, protože neinkasovali. To domácí naplňovali roli favorita a tlačili se, seč mohli. Jenže ona branka zkrátka nepřišla, i díky kvalitní práci hostující obrany. Lokotka sice měla obrovskou šanci, kterou i proměnila z pokutového kopu, ale ten nechal rozhodčí opakovat za předčasné vběhnutí jednoho z hráčů do území malého vápna. Opakovačka navíc nedopadla, protože tu už brankář Sokol zlikvidoval. Poločas tedy 0:0.

Lokotka dala branku a vyhrála

Druhý poločas začal obdobně jako ten první, ale tentokrát se domácí radovali branky, z regulérní branky, nutno podotknout! Ve 49. minutě se zahrával rohový kop, který byl přetažen na zadní tyč, a který byl následně vrácen na hlavu Česeneka a ten se již nemýlil a poslal domácí do zaslouženého vedení. Poté byli na straně domácích další šance, ale opět bez úspěchu. To hosté si za zápas vypracovali pouhé dvě šance, ze kterých nebylo nakonec nic, bohužel pro ně. Konečný výsledek byl ve finále 1:0 pro domácí Lokomotivu áčko.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Stružnice
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): Určitě musím klukům poděkovat za velmi bojovný výkon. Dnes jsme na soupeře neměli, protože nám chybělo dost hráčů ze základní jedenáctky a v sestavě nastoupili kluci, kteří toho zatím moc neodehráli. Od nás byl nejlepší hráč brankář Sokol, který nás dost podržel.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
D. Kliment [-] - J. Starý [-] (89. D. Plachý [-] ) , K. Kutloch [-] , J. Brejcha [-] , O. Pospíšil [-] , J. Lupšák [-] (66. J. France [-] ) , D. Tomášek [-] , V. Česenek [-] , P. Čihák [-] , M. Horáček [-] , R. Lupoměský [-]

TJ Dynamo Stružnice
L. Sokol [-] - M. Sokol [-] , L. Merenus [-] , J. Dvořák [-] - R. Blažek [-] (80. M. Peterson [-] ) , J. Holub [-] , J. Halgaš [-] - P. Mareček [-] - D. Šámal [-] , M. Hamada [-] , D. Čech [-] (46. R. Čech [-] )

ŽK: 27. J. Starý - 29. D. Šámal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Volf Pavel - TÁBORSKÝ Josef, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.