Kanár v síti Moravského Krumlova


Branky


0

Přečtěte si reportáž psanou z pohledu bohunického celku - jejím autorem je Marek Král.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel s Moravským Krumlovem by se dal charakterizovat jako duel dvou různých poločasů. V prvním poločase byl výkon našich hráčů spíše průměrný a nevýrazný, i když se nám podařilo vstřelit zásluhou Burčíka gól. V druhém poločase Bohunice zlepšily a hlavně zpřesnily kombinaci a s faktem, že Krumlov otevřel svoji obranu, se naši hráči dostávali do vyložených šancí, které dokázali proměnit, a tak druhý poločas vyhráli zaslouženě 5:0 a celkově zápas 6:0.

 

Bohunice byly v zápase papírovými favority, což potvrzovaly od prvních minut svoji převahou a držením míče, bohužel jim v přechodu do zakončení chyběla nějaká finální přihrávka. První větší šance prvního poločasu byla zároveň i prvním gólem utkání, když v 37. minutě Burčík nevypustil souboj a dobrým presinkem vybojoval míč, který se snažil hostující obránce pustit do zámezí a z následného samostatného průniku podél čáry dokázal prostřelit brankáře a otevřel skóre utkání na 1:0.

 

Do druhé poločasu naši hráči vstoupili nejlepším možným způsobem, když po 50 vteřinách druhého poločasu se uvolnil Hrazdíra a následným centrem našel Ullmanna, který zvýšil na 2:0. V 50. minutě mohl přidat svůj druhý Ullmann, když mu nechali hostující obránci prostor ve vápně, jeho střela však skončila jen na levé tyči. V 63. minutě přišla další branka Bohunice, kdy Fiala lobem přes rozhozenou hostující obranu vyslal Ullmanna, který se nemýlil, a Bohunice se ujaly vedení 3:0. A už za 4 minuty se naši hráči radovali znovu, když opět Burčík dobrým tlakem na hostujícího obránce vybojoval míč a krásným obstřelem brankáře navýšil na 4:0. V 78. minutě skóre na světelné tabuli ukazovalo stav už 5:0, když se trefil střídající Čermák, který byl na hřišti se vším všudy pouhou 1 minutu. Finální podobu výsledku stanovil bohunický odchovanec, který se vrátil ze Zbrojovky, Michal Šembera, když se v 86. minutě dokázal prosadit po rohovém kopu Čermáka. V závěrečných minutách se ještě vyznamenal Gruber, když si dvěma důležitými zákroky uhájil svoji první nulu v sezóně.



Sestavy


TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - M. Král [-] , O. Masařík [-] , J. Pospíšil [-] , D. Musil [-] - M. Hrazdíra [-] , P. Hlavoň [-] (70. T. Šabršula [-] ) , R. Fiala [-] (77. J. Čermák [-] ) , P. Mach [-] (83. J. Hanusek [-] ) - N. Burčík [-] (75. M. Šembera [-] ) , O. Ullmann [-]

FC Moravský Krumlov
E. Smékal [-] - Z. Hlučil [-] , D. Vošmera [-] , J. Matějka [-] , J. Svoboda [-] - D. Dvořáček [-] (55. T. Kleibl [-] ) , L. Adamík [-] , M. Novák [-] (55. L. Zelníček [-] ) , P. Machotka [-] - J. Staněk [-] , V. Řezáč [-] (70. M. Kabelka [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: PIATKA Pavol - TOMÁNEK Lukáš, VAŠŠ Marián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.