VIDEO: Brno se nevzdalo ani v deseti, přesto prohrálo


Branky


0

Neuběhlo ani dvacet minut a Bohunice vedly už 0:2. Situace pro Moravskou Slavii se pak mnohonásobně zhoršila v 29. minutě, kdy byl vyloučen Kvasnička. Ač domácí bojovali, po konečném výsledku 1:3 neberou ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu naši hráči sehráli brněnské derby s Moravskou Slavii, za kterou nastoupili i dva bývalí hráči Bohunic, exligový Pavel Šustr a futsalový reprezentant Radim Záruba. Zápas byl vyhrocený od první minuty, k vidění byly 4 góly i červená karta. Do základní sestavy se po dlouhodobém zranění vrátil Nikolas Burčík, kterému netrvalo ani 15 minut, aby si stihnul připsat svůj první gólový zářez, když po zpětné přihrávce Baghdasaryana na velké vápno, umístil svoji střelu placírkou k tyči a poslal Bohunice do rychlého vedení. Netrvalo to ani 10 minut a naši hráči se radovali znovu, po centru Hrazdíry z pravé strany se k zakončení dostal Baghdasaryan a z voleje nedal domácímu Dvořákovi šanci. V 18. minutě se domácí dožadovali odpískání penalty po faulu na Zárubu, rozhodčí však jejich volání nevyslyšel, a tak kopali jen roh, jehož exekuce se moc nepovedla a umožnila tak Fialovi poslat do brejku Macha, jehož samostatný průnik zastavil Kvasnička, za což viděl ve 29. minutě červenou kartu. Ve druhém poločase Moravská Slavia snížila, po krásném angličáku Záruby. Gól ještě více nabudil domácí hráče, kteří se snažili o vyrovnání až do 85. minuty, kdy přidal pojistku po rohovém kopu Král. Naši hráči si tak odvezly cenné 3 body a v sobotu je doma od 15:30 čeká nebezpečný Moravský Krumlov. 

 

AUTOR: Marek Král



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
J. Dvořák [-] - J. Kvasnička [-] , P. Šustr [-] , M. Krejčíř [-] , M. Konečný [-] - T. Veselovský [-] (63. R. Stehlík [-] ) , T. Mica [-] (89. L. Černý [-] ) , R. Záruba [-] , V. Logara [-] (54. M. Handl [-] ) , T. Buršík [-] - J. Veselý [-] (89. P. Dohnal [-] )

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - M. Král [-] , D. Musil [-] , J. Čermák [-] - M. Hrazdíra [-] (81. T. Šabršula [-] ) , R. Fiala [-] , M. Vavřík [-] , P. Mach [-] (86. O. Masařík [-] ) - A. Bachdasaryan [-] (46. P. Hlavoň [-] ) , N. Burčík [-] , O. Ullmann [-]

ŽK: 38. T. Mica - 79. M. Král . ČK: 29. J. Kvasnička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - KUNICKÝ Libor, SKOUPÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.