5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl v Lanžhotě režírovali Pálka s Kleiberem!


Branky


0

Sokol Lanžhot znepřijemnil nedělní podvečer všem, kteří přijeli podpořit své hráče z Moravského Krumlova. V zápase třetího kola Krajského přeboru na domácím hřišti deklasovali soupeře rozdílem pěti branek. Mezi střelce se dvakrát zapsali Tomáš Pálka Radim Kleiber.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oboustranně opatrný začátek trval do dvacáté minuty...

Od začátku zápasu byl k vidění v Lanžhotě oboustraně opatrný fotbal, kdy se oba týmy bály udělat chybu. A tak první ohrožení branky přišlo až po standartní situaci, když Palkovič mířil nad horní tyč. V patnácté minutě zahrávali rohový kop hosté a za domácím branařem Polachem zazvonilo břevno! Branku přinesla až rychlá přímočará akce po ose Palkovič – Čambal – Pálka, kterou zakončoval Kleiber – 1:0. Domácí úspěch evidentně uklidnil, zpřesnili kombinaci, zakončení Reháka ani Čambala však síť nerozvlnilo. Na druhé straně se k zakončení hezky uvolnil Staněk, jeho střela však postrádala razanci. Chvíli na to měl Krumlovský golman Vošmera potíže s tvrdou střelou Palkoviče, kterou stihl nakonec vyrazit nohama a vzápětí mířil Žáček jen nad branku. Před půlkou pak napřáhl ke střele zdálky Velický, hosté ji srazili jen k Pálkovi, a ten sám před Vošmerou nezaváhal – 2:0.

Vyloučení Staňka srazilo hosty do kolen, a po hodině hry bylo rozhodnuto...

Hosty zlomil úvod druhé půlky, když Pálka technickou střelou přehodil hostujícího gólmana – na 3:0. V padesáté minutě Pálka vyslal do samostatného nájezdu Čambala, a ten s přehledem zvýšil na 4:0. Hostům v této fázi nic nevycházelo a zbytečným zákrokem bez míče to potvrdil Staněk, který tak musel po hodině předčasně pod sprchy. Domácí následně zvolnili a s převahou jednoho muže drželi kombinací míč převážně na svých kopačkách. Před koncem pak mohli hosté výsledek zkorigovat, ale dobrou příležitost střídajícího Slámy zlikvidoval Polach. V samotném závěru Kleiber po samostatné akci nejprve napálil tyč, aby vzápětí využil ideální nabídku Šenka – 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Petr Vybíral (trenér TJ Sokol Lanžhot): My jsme do zápasu vstoupili rozpačitým výkonem, kdy jsme Krumlov pustili do kombinační hry a špatně jsme se pohybovali. Po vstřelené brance se výkon zvedl a hra se uklidnila. Druhá půlka prvního poločasu byla tedy lepší, navíc byla korunována gólem do šatny. Hned po pauze jsme přidali třetí branku a zbytek zápasu se už jen dohrával. Soupeře jsme k ničemu nepustili a navíc nám napomohlo vyloučení hostujícího hráče. Celý druhý poločas jsme měli pod kontrolou a kromě těch prvních dvaceti minut v první půli jsem s výkonem spokojen.

FC Moravský Krumlov
Petr Krška (sekretář FC Moravský Krumlov): Za dvě kola skóre 0 : 11 – k tomu je zbytečný jakýkoliv komentář. Na začátek jsme měli vylosované těžké soupeře,ale omluvou to být nemůže. V klubu, od hráčů samotných až po vedení, je třeba si rychle udělat jasno, kam má mužstvo směřovat a kdo chce, či nechce naše město nadále reprezentovat. V Lanžhotě to pro nás bývalo těžké i v našich lepších časech. Tentokrát jsme vydrželi bez inkasovaného gólu dvacet minut, a když jsme těsně před půlkou inkasovali podruhé, bylo po zápase. Po dalších dvou gólech jsme navíc přišli o vyloučeného Staňka a druhý debakl v řadě byl realitou. Nyní hned ve středu nás čeká vložené kolo od 17.30 v Ráječku, a v neděli od 16.30 hod.přivítáme u nás celek Bosonoh. Po tomto týdnu již bude tabulka krajského přeboru a ambice týmů přehlednější a jasnější. Nula na kontě bodů i gólů by byla nemilá.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
L. Polach [-] - S. Velický [-] , F. Palkovič [-] , J. Trčka [-] (60. P. Šenk [-] ) , S. Rehák [-] , M. Žaloudek [-] , R. Kleiber [-] , T. Pálka [-] , E. Žáček [-] , J. Hílek [-] (75. M. Polášek [-] ) , L. Čambal [-] (74. T. Straka [-] )

FC Moravský Krumlov
M. Vošmera [-] - R. Bohunský [-] , L. Zelníček [-] , D. Vošmera [-] , J. Matějka [-] - D. Dvořáček [-] , L. Adamík [-] (70. F. Kolegár [-] ) , T. Kleibl [-] (67. K. Tesař [-] ) , P. Machotka [-] - V. Řezáč [-] (61. O. Sláma [-] ) , J. Staněk [-]

ŽK: 18. J. Hílek - 9. D. Vošmera , 35. T. Kleibl , 61. L. Zelníček . ČK: 64. J. Staněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Marinč Lukáš - JELÍNEK Lukáš, KNECHT Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.