Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol se doma rozloučil sedmi kulemi do sítě Nebahov a získal pohár okresního přeborníka a postup do I.B třídy


Branky


0

Domácí Sokol byl v pohodě a potvrdil postup do kraje výborným výkonem a kanonádou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za poločas, to byl výsledek zdíkovské převahy, který mohl být i vyšší

Téměř půlhodiny vzdorovali hosté domácím útokům. Hrál se zajímavý zápas, kdy domácí se chtěli rozloučit s okresem i svými diváky solidním výsledkem. Nebahovští hráli z hluboké obrany velmi dobře a vše ukončil jeden z nejlepších hráčů domácích Roman Šebánek ve 26. minutě, který poslal Sokol do vedení. Domácí tím získali klid a během dalších dvaceti minut přidali Peškem ve 32. minutě a Fořtem ve 42. minutě rozhodující náskok a klid.

Druhá část je již ve zdíkovské režii, kdy nakonec se slaví vítězství v soutěži, pohár a postup

V druhém poločase se hosté již tak nesnaží a jako by chtěli v klidu domácí nechat dojít do postupujícího konce. Nebahovští vědomi si, že zdíkovské kohouty již nikam nezaženou, hráli fotbal, který se líbil, ale na domácí nestačil. Poslední střeleckou kapitolu zahájil v 52. minutě opět Fořt. Po něm se za pět minut připomenou hosté a snižují Radkem Černým.

    A poté to byla již jízda sokolů ze Zdíkova, kteří Jiřím Peškem v 62., Romanem Šebánkem v 71. a Josefem Voldřichem v 90. minutě ukončili kanonádu se sedmi zásahy na konci. Zdíkovští se loučí s okresem a diváky v posledním utkání sezóny pobavili. Byl to výkon hodný mistra, který nyní bude chvíli slavit a potom se bude muset připravit na krajskou B. třídu. Přejme Sokolu ze Zdíkova hodně štěstí a dlouhý pobyt v kraji.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
V. Carda [-] - J. Pobiš [-] , P. Holzknecht [-] , D. Demeter [-] , O. Kroupa [-] - M. Vondráček [-] , D. Tesař [-] , J. Pešek [-] , Z. Kluibr [-] - J. Voldřich [-] , R. Šebánek [-]

FK BI STAV Nebahovy
M. Šrámek [-] - J. Štrobl [-] , D. Rosa [-] - D. Nový [-] , R. Medřický [-] , R. Cinádr [-] , K. Starý [-] - R. Černý [-] , M. Rosa [-] - S. Sitter [-] , J. Mráz [-]

ŽK: 41. J. Fořt , 89. V. Carda - 44. D. Rosa , 45. R. Medřický .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Heinzl Václav - MARTAN Václav (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.