Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby týmů, které to mají v okresním přeboru k sobě nejblíž, přineslo zajímavý zápas a sedm branek


Branky


19. Z. Mráz , 24. K. Tůma , 41. M. Klimek , 88. K. Tůma - 17. V. Levanský , 34. M. Sýs , 55. S. Skalický
0

Domácí chtěli dát zapomenout na poslední zápas, kde utržili debakl. V sobotním loučení předvedli, že fotbal umí a poněvadž ani hosté se nešetřili, byl k vidění výborný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přelévání skóre a dobrý fotbal přinesl první poločas na Hoštickém kopci pod Boubínem

Derby, přímo klasické, vždyť oba soupeře od sebe dělí pár kilometrů a vždy se hraje dobrý fotbal. Oba soupeři začali ze zajištěných obran a první čtvrthodinku se hlídali. Moc střel ani nápaditých akcí nebylo. Vše rozetnul v 17. minutě hostující Václav Levanský, když poslal mářský tým do vedení. Domácí se ale nechtěli s tímto smířit a do dvou minut srovnali Mrázem. Tato část odstartovala nejlepší pasáž zápasu, kdy oba týmy zahájily ofenzivu a častou střelbu. Nahoru dolu se divákům líbilo a hrál se výborný fotbal. Ve 24. minutě Miroslav Sýs extra střelec domácích srovnává a zápas dostává nový náboj. Do poločasu strhává vedení na stranu domácích tři minuty před koncem Klimek a to je pozvánka k druhé části utkání.

Druhý poločas pokračuje výborným fotbalem a oba týmy si zaslouží pochvalu za skvělé derby

Hosté dělají vše pro to, aby získali alespoň bod. Hoštičtí se zatáhli a snažili se hrát na brejky. Mářští dobývali svatyni soupeře postupným útokem a snahou o střelbu ze všech pozic. Snaha hostí se vyplatila a po deseti minutách druhé půle se trefuje Skalický. Zápas získal novou zápletku. Hosté se stahují a poněvadž i domácí nechtějí ztratit, hraje se část zápasu, kde dominovala obrana obou. Hoštičtí i hostující borci zpod Mářského vrchu nechávají na hřišti poslední zbytky sil a vypadá to, že dělba bodů potěší oba. Jak víme, fotbal se hraje devadesát minut a v závěru prý padá nejvíc branek. To se potvrdilo a domácí kapitán Tůma dvě minuty před koncem strhl vítězství na svou stranu. Byl to pěkný boj, který má šťastného vítěze. Na poslední kolo se hrál nadprůměrný zápas, který byl nejlepší pozvánkou na novou sezónu.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
T. Gaier [-] - M. Klimek [-] , P. Pahorecký [-] , L. Jiroušek [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , J. Korbel [-] , M. Mráz [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , F. Půbal [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
J. Stejskal [-] - P. Novotný [-] , M. Skalický [-] , J. Hrabák [-] , R. Skalický [-] - Š. Košnař [-] , S. Skalický [-] , V. Topka [-] , T. Hubáček [-] - V. Levanský [-] , M. Sýs [-] -

ŽK: 67. J. Mráz - 70. Š. Košnař , 76. S. Skalický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), VINCÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.