5:1
(3:0)
50. V. Hovorka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední utkání v sezóně si domácí užili


Branky


1. J. Maryška , 25. S. Kolář , 38. O. Novák , 46. L. Daněk , 70. E. Rauscher - 50. V. Hovorka (p.)
0

Před pěknou návštěvou se rozloučili domácí hráči Slavoje se sezónou vysokou výhrou. Borovoladští přijeli v minimálním počtu a vzdorovali jen chvíli. Hoši od Blanice potvrdili solidní jaro a pokud na své výkony naváží i v nové sezóně, budou opět patřit k celkům atakující postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za poločas rozhodly o klidu domácích.

 Pod přehradou na Blanici se v Husinci nevyhrává. Hosté si toho byli vědomi a snažili se o hlubokou defenzivu. Jenže již v první minutě šel domácí tým do vedení zásluhou Maryšky a bylo po nadějích. Hraničáři se snažili, ale Slavoj hrál takticky dobře a doma předvedl proč na jaře tak válí. Dostal hru pod kontrolu, získal obrovskou převahu a po zásluze navyšoval skóre. Ve 25. minutě se trefil Kolář Stanislav a poločasový výsledek určil Ondřej Novák.

Druhé dějství se již dohrávalo a přišel pohodový fotbal příznačný pro poslední kolo

Husinečtí udeřili stejně i v tomto poločase hned v první minutě a povolili uzdu. Hosté však tentokrát nepřipomínali tým, který byl téměř celé jaro postrachem soupeřů. Hosté celý zápas v deseti a šedesátiletým Ladislavem Mikem starším toho moc nenahráli a tentokrát ani nepředvedli. Před Ladislavem Mikem klobouk dolů, tomu se říká fotbalové srdce a hlavně láska ke klubu a kamarádům. Zápas se dohrával v klidu, ze kterého vyčnívá trefa Hovorky v 50. minutě, kterou hosté snížili. Václav Hovorka udivil tím, že v posledních třech kolech se rozstřílel tak, že to připomnělo doby, kdy byl králem střelců. Vše ukončil Emerich Raušer v 70. minutě, který tak ukončil střelecké hody a uzavřel tak příděl Husineckých do sítí soupeřů v sezóně.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, stálý spolupracovník a hráč: Domácí byli jasne lepší a hned od začátku nás přehrávali.Je škoda, že nám chybělo šest hráčů ze základu, mohl to byt zajímavější zápas. Já musím poděkovat tátovi že nám pomohl hrát a že nás bylo aspoň deset. Skoro v šedesáti letech nastoupit, klobouk dolů.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
P. Socha [-] - M. Wágner [-] , V. Brishten [-] , I. Štangret [-] , P. Zelený [-] , O. Novák [-] , J. Maroušek [-] , J. Maryška [-] , S. Kolář [-] , M. Zelený [-] , R. Kneifl [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - L. Lebeda [-] , M. Dvořák [-] , J. Ondřich [-] , M. Dvořák [-] , M. Rypl [-] , A. Nahodil [-] , V. Hovorka [-] , L. Miko [-] , L. Miko [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MAJER Pavel (N), JUŘÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.