Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas, který vždy sliboval výborný fotbal, se hrál pod Osulí. Oba soupeři si na to vzpomněli a bylo se na co dívat


Branky


0

Volarští potvrdili zlepšenou formu a domácí se chtěli doma rozloučit dobrým výkonem. To byly atributy, které zavdaly tomu, že se bude hrát dobrý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se všichni rozkoukali, překvapil je Michal Pospíšil

Hned z prvního útoku jdou hosté ve 2. minutě zásluhou Michala Pospíšila do vedení. Jeden z nejstarších hostujících hráčů předvedl chladnokrevnost a zakončil přesně. Domácí branka nezaskočila a začali hrát svou hru. Vitějovičtí měli územní převahu míč víc na kopačkách, ale hosté hrozili brejky. Volarské zradila koncovka a domácí ve 22. minutě Raušerem vyrovnávají. Vitějovičtí jdou do tlaku, ale hosté velmi dobře a obětavě brání a tak se poločas skončil nerozhodným výsledkem.

Po čtvrthodině hosté opět vedou, ale nakonec se radují domácí.

Patnáct minut vyrovnané hry se snahou hostí o brejky vychází. V 61. minutě se nejlépe orientuje další z pánů mazáků Volarských Karel Neumann, který se rozpomněl na své mladé časy a posílá hosty do vedení. Domácí však ukazují, že je jen tak nic nerozhodí a hrají stále svou hru. Srovnali krok a stupňují tlak. To se vyplácí a v 77. minutě srovnává Raušer. Utkání spěje ke spravedlivé remíze, ale Volarští nakonec neberou nic, to když v 86. minutě strhává výhru a tříbodový zisk na domácí stranu Mráz.

Vitějovičtí se tak rozloučili doma vítězstvím i dobrým výkonem a vše chtějí potvrdit i za týden v Dubu.

 



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - J. Doubek [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , J. Kovář [-] , Z. Bednář [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , J. Vlček [-]

TJ Tatran Volary
J. Jarkovský [-] - F. Muzika [-] , M. Pospíšil [-] , V. Tůma [-] , L. Lacina [-] , K. Neumann [-] , F. Podracký [-] , D. Dyba [-] , S. Mach [-] , M. Podracký [-] , L. Iliev [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - NOVÁK Petr (N), MIKŠÍK Vilem (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.